Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Sado Kamdem S"'
Publikováno v:
Current Research in Agricultural Sciences. 5:15-22
Pleurotus species, commonly known as oyster mushrooms, are edible fungi cultivated worldwide. Pleurotus genus is one of most extensively studied white-rot fungi due to its exceptional ligninolytic properties. These mushrooms have the ability to colon
Autor:
Mobou Estelle Yolande, Mbassi Josiane Emilie Germaine, Nkoue Tong Abraham, Yadang Germaine, Messi Lin Marcellin, Begoude Boyogueno Didier Aime, Sado Kamdem Sylvain Leroy
Publikováno v:
Scientific African, Vol 20, Iss , Pp e01621- (2023)
In developing countries, most of which are characterized by limited financial resources, the demand for protein-rich food is more important. The population can rely on non-timber forest products such as mushrooms to meet this demand. They are conside
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b991b82370fe40048da81edf777bf54a
Autor:
GARDINI, FAUSTO, Sado Kamdem S: L.
In questo capitolo vengono discusse le dinamiche di abbattimento della carica cellulare in seguito all'applicazione di trattamenti termici o di condizioni comunque in grado di procurare danni letali alle cellule di microorganismi di interesse aliment
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::bca89d0ebf1223d29ccb316e2e89f5b9
http://hdl.handle.net/11585/220320
http://hdl.handle.net/11585/220320
Autor:
GARDINI, FAUSTO, NDAGIJIMANA, MAURICE, GUERZONI, MARIA ELISABETTA, LANCIOTTI, ROSALBA, Belletti N., Tchoumbougnang F., Amvam Zollo P. H., Micci C., Sado Kamdem S. L.
The composition of four essential oils (EOs) extracted by hydrodistillation from plants of common use in Cameroon (Curcuma longa, Xylopia aethiopica, Zanthoxylum leprieurii L., Zanthoxylum xanthoxyloides) was assessed by gas chromatography-mass. Thei
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::6d914ebfe981699020331cc823dd9714
http://hdl.handle.net/11585/79465
http://hdl.handle.net/11585/79465
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Electronic nose devices are becoming a practical tool for the identification of differences among food products badsed on their origin, intrinsic quality and process conditions. The difficulty in using such instruments is to obtain, from the sensors
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::72d1297b959f40009e730687fbcb5bfa
http://hdl.handle.net/11585/58285
http://hdl.handle.net/11585/58285
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. Nov2008, Vol. 128 Issue 1, p122-128. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.