Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Sadat, Azin"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2024 431
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2023 143
Autor:
Sadat, Azin, Joye, Iris J.
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science November 2022 108
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:479-490
Autor:
Sadat, Azin
This thesis examines the structure and functionality of zein in bakery products. Particular emphasis was laid on the optimization and application of vibrational and luminescence spectroscopy techniques to study complex zein and gluten dough systems.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::f1328875c81425e17dadaebd4017d9fd
https://hdl.handle.net/10214/27117
https://hdl.handle.net/10214/27117
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Aug2018, Vol. 71 Issue 3, p791-800. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.