Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Sadat, Azin"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2023 143
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:479-490
Autor:
Singh, Maleeka, Sadat, Azin, Abdi, Reihaneh, Colaruotolo, Louis A., Francavilla, Alyssa, Petker, Katherine, Nasr, Pedram, Moraveji, Maryam, Cruz, Gyllian, Huang, Yinan, Arora, Aditi, Chao, Aleana, Walker, Sarah, Wang, Xinya, Rathnayake, Sujani, Ragupathy, Subramanyam, Newmaster, Steven G., Hanner, Robert H., Goodridge, Lawrence D., Corradini, Maria G.
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2021 4:598-602
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science February 2019 25:42-51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sadat, Azin
This thesis examines the structure and functionality of zein in bakery products. Particular emphasis was laid on the optimization and application of vibrational and luminescence spectroscopy techniques to study complex zein and gluten dough systems.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::f1328875c81425e17dadaebd4017d9fd
https://hdl.handle.net/10214/27117
https://hdl.handle.net/10214/27117
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Aug2018, Vol. 71 Issue 3, p791-800. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.