Zobrazeno 1 - 10
of 172
pro vyhledávání: '"Sacher, B."'
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The market segment of plant-based foods and beverages is growing rapidly. Combining new food ingredients with existing technology offers great potential for new product development. The aim of this study was to develop a new plant-based beverage with
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0332fa90ed58b25f3be41b582959a50c
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/253055
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/253055
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pichini S, Marchei E, Vagnarelli F, Tarani L, Maffucci R, Sacher B, Bisceglia M, Rapisardi G, Elicio MR, Biban P, Zuccaro P, Pacifici R, Pierantozzi A, Morini L., RAIMONDI, FRANCESCO
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::5767c19998fe4c51a833613e2c4d2662
http://hdl.handle.net/11588/483657
http://hdl.handle.net/11588/483657
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Principi N, Marchisio P, Schito GC, Mannelli S, Reali E, Longhi R, Marseglia G. L., Pvesio D, Bona G, Sacher B, De santis M, Salvioli G. P, Dodi G, Farneti G, Caramia G, Baroncelli P, Meloni T, Russo A, Pusceddu F, Ziino L, Salpietro G., GUARINO, ALFREDO
OBJECTIVES: To assess risk factors for nasopharyngeal carriage of Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae and Moraxella catarrhalis in a large sample of healthy children. METHODS: In this point prevalence survey nasopharyngeal specimens were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::74927826437878f211d19da80522b71a
http://hdl.handle.net/11588/520139
http://hdl.handle.net/11588/520139
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ventura, A., Seta, L., Martelossi, S., Florean, P., GIUSEPPE MAGGIORE, Salvatore, C. M., Berzioli, M., Guidobaldi, G., Lorenzini, G., Peressini, P., Pesenti, P., Rollo, G., Sacher, B., Santoro, L., Stanzione, V., Stranamore, D., Zannerio, E.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0151f664c3a7259476bf139aa073049a
https://hdl.handle.net/11368/1702595
https://hdl.handle.net/11368/1702595
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Feb2017, Vol. 243 Issue 2, p341-351, 11p
Publikováno v:
Genetics Selection Evolution, Vol 14, Iss 1, Pp 112c-113 (1982)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b50971e203b497fae4f977377dc8fa6