Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"Sachdev, Archana"'
Autor:
Hasan, Muzaffar, Tripathi, Kailashpati, Harun, Mohd, Krishnan, Veda, Kaushik, Rajeev, Chawla, Gautam, Shakil, Najam A., Verma, M.K., Dahuja, Anil, Sachdev, Archana, Lorezo, Jose M., Kumar, Manoj
Publikováno v:
In Heliyon 15 June 2024 10(11)
Autor:
Hasan, Muzaffar, Arpitha, S.R., Das, Chandrika, Laishram, Rosalin, Sasi, Minnu, Kumar, Sandeep, Maheshwari, Chirag, Krishnan, Veda, Kumari, Sweta, Lorenzo, Jose M., Kumar, Manoj, Sachdev, Archana, Dahuja, Anil
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods August 2023 107
Autor:
Tomar, Maharishi, Bhardwaj, Rakesh, Verma, Reetu, Singh, Sumer Pal, dahuja, Anil, Krishnan, Veda, Kansal, Rekha, Yadav, Vijay Kumar, Praveen, Shelly, Sachdev, Archana
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2022 385
Autor:
Mondal, Debarati, Awana, Monika, Aggarwal, Shilpi, Das, Debarup, Thomas, Bejoy, Singh, S.P., Satyavathi C, Tara, Sundaram, Raman M., Anand, Anjali, Singh, Archana, Sachdev, Archana, Praveen, Shelly, Krishnan, Veda
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2022 127
Autor:
Tomar, Maharishi, Bhardwaj, Rakesh *, Kumar, Manoj, Pal Singh, Sumer, Krishnan, Veda, Kansal, Rekha, Verma, Reetu, Yadav, Vijay Kumar, dahuja, Anil, Ahlawat, Sudhir Pal, Rana, Jai Chand, Bollinedi, Haritha, Ranjan Kumar, Ranjeet, Goswami, Suneha, T, Vinutha, Satyavathi, C. Tara, Praveen, Shelly *, Sachdev, Archana *
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2021 103
Autor:
Kumari, Sweta, Gupta, Om Prakash, Mishra, Chandra Bhushan, Thimmegowda, Vinutha, Krishnan, Veda, Singh, Bhupinder, Sachdev, Archana, Dahuja, Anil
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry December 2020 177
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hada, Alkesh, Krishnan, Veda, Jaabir, M. S. Mohamed, Kumari, Archana, Jolly, Monica, Praveen, Shelly, Sachdev, Archana
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology. Plant, 2018 Nov 01. 54(6), 672-688.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26590203
Autor:
Krishnan, Veda, Gothwal, Santosh, Dahuja, Anil, Vinutha, T., Singh, Bhupinder, Jolly, Monica, Praveen, Shelly, Sachdev, Archana
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2018 245:246-253
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.