Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"Saccharomyces sp"'
Autor:
Kridsada Unban, Natchanon Muangkajang, Pratthana Kodchasee, Apinun Kanpiengjai, Kalidas Shetty, Chartchai Khanongnuch
Publikováno v:
Microbiology Research, Vol 14, Iss 4, Pp 1969-1983 (2023)
This study evaluated the ability of a yeast strain isolated from traditional fermented tea leaves (Camellia sinensis var. assamica), Miang from northern Thailand, to grow and produce ethanol in the presence of tannin. Among 43 Miang samples, 25 yeast
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0efb995163854078a61d6e181ebc692d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chiara Braglia, Daniele Alberoni, Martin Pablo Porrini, Paula Melisa Garrido, Loredana Baffoni, Diana Di Gioia
Publikováno v:
Pathogens, Vol 10, Iss 9, p 1117 (2021)
Nosema ceranae is a major pathogen in the beekeeping sector, responsible for nosemosis. This disease is hard to manage since its symptomatology is masked until a strong collapse of the colony population occurs. Conversely, no medicaments are availabl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54cfb22a6f02488fb91f5b279ad70349
Autor:
Cecilia Lara Mantilla, Jurleys Paola Vellojín Furnieles, Diana Patricia García Peréz, Vicente Manuel Pertúz Buelvas
Publikováno v:
Revista Colombiana de Biotecnología, Vol 18, Iss 1, Pp 90-94 (2016)
Se evaluó la eficiencia de un bio-preparado con características probióticas como promotor del crecimiento y sobrevivencia de la tilapia roja Oreochromis ssp. durante la inversión sexual. A través de cuatro tratamientos, bajo un diseño completam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64be86d7a56745f68c78ef25ef73ebeb
Publikováno v:
Membranes, Vol 11, Iss 1, p 23 (2020)
Spent brewer’s yeast (Saccharomyces sp.), the second most generated by-product from the brewing industry, contains bioactive and nutritional compounds with high added value such as proteins (40–50%), polysaccharides, fibers and vitamins. Molecule
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/039c593122874f28b8cd4bdc267d4ceb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mariana Lino Souza, Fabiana Reinis Franca Passamani, Carla Luiza da Silva Ávila, Luis Roberto Batista, Rosane Freitas Schwan, Cristina Ferreira Silva
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Agronomy, Vol 39, Iss 3 (2017)
This study evaluated the antagonistic potential of 32 wild yeast isolates from coffee and cocoa bean fermentation. These yeasts were inoculated in co-cultivation with Aspergillus carbonarius (CCDCA 10608 and CCDCA 10408) and Aspergillus ochraceus (CC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4e0015898d14a8285ae80723cf4ac50
Autor:
Mojca Jenko, Franc Čuš
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 51, Iss 4, Pp 547-553 (2013)
The aim of this study is to evaluate the influence of yeast strains on the composition and sensory quality of Gewürztraminer wine. Three different commercial yeast strains were examined on the microvinification scale. In the wines, the chemical para
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6c468c70cb041de8b27498dd3def300
Publikováno v:
Revista Colombiana de Biotecnología, Vol 14, Iss 1, Pp 31-40 (2012)
Título en ingles: Probiotic potential of native strains, for as feed additives for poultry Resumen: Se evaluó in vitro el potencial probiótico de cepas nativas aisladas de las heces de pollos asilvestrados (Gallus gallus) pertenecientes a los gén
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f58603dc6884803afde3bf2b4c36dc3