Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Sabran, Mohd Redzwan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ab Dullah, Siti Soleha1,2 (AUTHOR), Sabran, Mohd Redzwan3 (AUTHOR), Hasiah, Ab Hamid4 (AUTHOR), Abdullah, Rozaini1,5 (AUTHOR) rozainiabdullah@upm.edu.my
Publikováno v:
Genes & Environment. 11/23/2023, Vol. 45 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammad, Abolfathi, Falahi, Ebrahim, Mohd Yusof, Barakatun-Nisak, Hanipah, Zubaidah Nor, Sabran, Mohd Redzwan, Mohamad Yusof, Loqman, Gheitasvand, Mohsen
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2021 46:66-72
Autor:
Shaharudin, Muhammad Firdhaus, Shafie, Siti Raihanah, Abdullah, Maizaton Atmadini, Ghani, Fauzah Abd, Sabran, Mohd Redzwan
Publikováno v:
Malaysian Journal of Health Sciences / Jurnal Sains Kesihatan Malaysia; 2024, Vol. 22 Issue 2, p67-82, 16p
Autor:
Winnie-Pui-Pui Liew1, Sabran, Mohd-Redzwan1 mohdredzwan@upm.edu.my
Publikováno v:
Journal of Food & Drug Analysis. 2022, Vol. 30 Issue 4, p549-561. 13p.
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Food / Jurnal Gizi dan Pangan; 2024 Supplement, Vol. 19, p119-126, 8p
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
The use of probiotic as dietary approach to prevent exposure to food contaminant, aflatoxin B1 (AFB1) has greatly increased. Several studies found that AFB1 binding to the bacterial cell wall is strain-specific. Moreover, the interaction between AFB1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce72bd8dad12493291610f1d93e6fe86
Publikováno v:
Frontiers in Cellular and Infection Microbiology, Vol 8 (2018)
The secondary metabolites produced by fungi known as mycotoxins, are capable of causing mycotoxicosis (diseases and death) in human and animals. Contamination of feedstuffs as well as food commodities by fungi occurs frequently in a natural manner an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c24946dc25b47b4b73b0bc859adca53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.