Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Saborit, Mercè"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
Universitat Jaume I
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
Universitat Jaume I
In this work, a simple and inexpensive method has been developed to determine the amount of salt contained in a salted raw hide. Two different systems of analysis have been tested. In both methods, salt is removed by stirring the hide with deionized
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::36433a67a4adf7634afbcb68688b12a3
https://hdl.handle.net/2117/26288
https://hdl.handle.net/2117/26288
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soler Solé, Jaume, Saborit, Mercè, Bartolí Soler, Esther, Morera Prat, Josep Maria|||0000-0002-4338-6682
Publikováno v:
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
instname
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
A hide preservation method based on salt and formic or sulfuric acid has been developed. This method allows 74% salt savings compared to the salt consumption in the conventional salting system. Such savings would involve approximately 4 million tons
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5afa2da7e20278d6d3ef90fc9e7978d0
http://hdl.handle.net/2117/122255
http://hdl.handle.net/2117/122255