Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Saboohi, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mirbakhsh, Maryam, Jamili, Sh., Afsharnasab, M., Ghaednia, B., Yeganeh, V., Dashtiannasab, A., Mehrabi, M.R., Kakoolaki, S., Pazir, M.Kh., Mohammadi Baghmollai, E., Nazari, M.A., Saboohi, M., Keshtkar, I.
Aquaculture is the fastest growing food industry in the world. Shrimp culture industry is also part of it, unfortunately, like other marine animal culture economic losses caused by the disease has been one of the major challenges of this industry. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::0bc11b86bbe4005dbce748dca82d1712
https://hdl.handle.net/1834/13757
https://hdl.handle.net/1834/13757
Autor:
Mirbakhsh, Maryam, Jamili, Sh., Afsharnasab, M., Ghaednia, B., Yeganeh, V., Dashtiannasab, A., Mehrabi, M.R., Kakoolaki, S., Pazir, M.Kh., Mohammadi Baghmollai, E., Nazari, M.A., Saboohi, M., Keshtkar, I.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
Aquaculture is the fastest growing food industry in the world. Shrimp culture industry is also part of it, unfortunately, like other marine animal culture economic losses caused by the disease has been one of the major challenges of this industry. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::897d355e3f89e46eaac6acb0141c7bb9
https://hdl.handle.net/1834/40078
https://hdl.handle.net/1834/40078
Autor:
Gharibi, Qasem, Matinfar, A., Afsharnasab, M., Mehrabi, M.R., Dashtiannasab, A., Ghorbani Vaghei, R., Kakoolaki, Sh., Pazir, M.Kh., Fatemi, N., Niani, A.A., Saboohi, M., Zarshenas, Gh.A.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
For the first time in research program and species diversity the white legged shrimp (Litopenaeus vannamei) was introduced in Iran in 2005 by Iranian Fisheries Research Organization. In two recent years two projects was carried out successfully in He
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::f9b024a107447774379f921ce0962c79
https://hdl.handle.net/1834/39558
https://hdl.handle.net/1834/39558
Autor:
Fagheeh, Gholamhossain, Mateenfar, A., Khorshidian, K., Ehteshami, F., Haqnejat, M., Asadi, A., Tavakoli, H., Saboohi, M., Siamer, A., Banafi, M., Daleerpoor, Gh.
Iranian Fisheries Science Research Institute Published
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::9f1854c7232786476686bd5afbdc2264
https://hdl.handle.net/1834/14260
https://hdl.handle.net/1834/14260
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.