Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Saari, Hisfazilah"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2019 89:844-855
Autor:
Fuentes, Catalina, Saari, Hisfazilah, Choi, Jaeyeong, Lee, Seungho, Sjöö, Malin, Wahlgren, Marie, Nilsson, Lars
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 February 2019 206:21-28
Autor:
Saari, Hisfazilah, Johansson, David Björten, Knopp, Nathalie, Sjöö, Malin, Rayner, Marilyn, Wahlgren, Marie
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2018 82:288-295
Autor:
Saari, Hisfazilah1 hisfazilah@gmail.com, Wahlgren, Marie1, Rayner, Marilyn1, Sjöö, Malin1, Matos, María2
Publikováno v:
PLoS ONE. 2/6/2019, Vol. 14 Issue 2, p1-17. 17p.
Autor:
Saari, Hisfazilah
Particles can be used to stabilize multi-phase systems known as Pickering emulsions. The aim of this thesis was to investigate how starch particles affect emulsion properties. Starch granules were used individually as well as in binary mixtures. To o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1110::9d0581028b6cc259a7520093ea7fffdc
https://lup.lub.lu.se/record/ffce190d-24bb-4a19-9462-36afffef927b
https://lup.lub.lu.se/record/ffce190d-24bb-4a19-9462-36afffef927b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.