Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"Saad, Susana Marta Isay"'
Autor:
Herkenhoff, Marcos Edgar, de Medeiros, Igor Ucella Dantas, Garutti, Luiz Henrique Grotto, Salgaço, Mateus Kawata, Sivieri, Katia, Saad, Susana Marta Isay
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Autor:
Suzuki, Juliana Yumi, Herkenhoff, Marcos Edgar, Brödel, Oliver, Cucick, Ana Clara Candelaria, Frohme, Marcus, Saad, Susana Marta Isay
Publikováno v:
In Food Research International September 2024 192
Autor:
Cucick, Ana Clara Candelaria, Obermaier, Lisa, Galvão Frota, Elionio, Suzuki, Juliana Yumi, Nascimento, Karen Rebouças, Fabi, João Paulo, Rychlik, Michael, Franco, Bernadette Dora Gombossy de Melo, Saad, Susana Marta Isay
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 December 2024 425
Autor:
Bedani, Raquel, Cucick, Ana Clara Candelaria, Albuquerque, Marcela Albuquerque Cavalcanti de, LeBlanc, Jean Guy, Saad, Susana Marta Isay
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition February 2024 154(2):341-353
Autor:
Saad, Susana Marta Isay
Em um total de 90 amostras de hortaliças, incluindo 30 de alface, 30 de agrião e 30 de escarola, foi verificada a ocorrência de Aeromonas do grupo A. hydrophila, empregando-se os métodos de semeadura direta em ágar amido-amplicilina (contagem) e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Herkenhoff, Marcos Edgar, Battistini, Carolina, Praia, Ana Beatriz, Rossini, Bruno Cesar, dos Santos, Lucilene Delazari, Brödel, Oliver, Frohme, Marcus, Saad, Susana Marta Isay
Publikováno v:
In Food Research International May 2023 167
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2020 64