Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Sağır, Fatma"'
Autor:
Demiroglu-Zergeroglu, Asuman, Candemir, Gulsife, Turhanlar, Ebru, Sagir, Fatma, Ayvali, Nurettin
Publikováno v:
In Biomedicine & Pharmacotherapy December 2016 84:2000-2007
Autor:
Yürekli, Nazlıcan, Tutar, Merve, Niyazov, Laziz, Sağır, Fatma, Açıkalın Coşkun, Kübra, Al, Mervenur, Uçar Çifçi, Kezban, Abay, Cansu, Gök Yurttaş, Asiye, Okat, Zehra, Tutar, Yusuf
Heat shock proteins (HSPs) modulate the molecular mechanics of cells and cellular systems. Properly folded proteins are required for cellular processes and organisms use molecular mechanics to keep substrate proteins in their native state. Therefore,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10390::80baed4a30fdbdaf58d7403b5d8f2402
https://hdl.handle.net/20.500.13055/398
https://hdl.handle.net/20.500.13055/398
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sağır, Fatma, Ersoy Tunalı, Nagehan, Tombul, Temel, Koral, Gizem, Çırak, Selen, Yılmaz, Vuslat, Türkoğlu, Recai, Tüzün, Erdem
Publikováno v:
Genetic Testing & Molecular Biomarkers; Nov2021, Vol. 25 Issue 11, p720-726, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Unakıtan, Gökhan, Hurma, Harun, Makaracı, Ahmet Zafer, Başaran, Burçin, Abdikoğlu, Derya İlkay, Sağır, Fatma Seren
Publikováno v:
Volume: 35, Issue: 3 193-202
Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpaşa University (JAFAG)
Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpaşa University (JAFAG)
Kiraz üretimi dünyada geniş bir yayılım göstermekle birlikte, ticari üretim açısından A.B.D, Türkiye, Fransa veİtalya önemli üretici ülkelerdendir. Türkiye 2013 yılı FAO verilerine göre 494 bin ton kiraz üretimiyle dünya kirazür
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::020b7a0d2184bb5e34904811ddb27a2a
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gopzfd/issue/66054/1032487
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gopzfd/issue/66054/1032487
Bu araştırmada, Washington Navel, Navelina ve Navelate göbekli portakal çeşitlerinde serbesttozlanma, izolasyon ve Valencia çiçek tozlarıyla yapay tozlama uygulamalarının, meyve tutumuyanında meyve iriliği, kabuk kalınlığı ve tohum sa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::548dcadc151b960bb711a8bdd03f8c0a
https://hdl.handle.net/20.500.12605/5324
https://hdl.handle.net/20.500.12605/5324
Publikováno v:
Anatomy: International Journal of Experimental & Clinical Anatomy. 2020 Supplement, Vol. 14, pS112-S112. 1/2p.