Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"SZAKÁL, Pál"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 125, p 02001 (2024)
Background: Milk and dairy products play a key role in healthy diet. In case of lactose intolerance, the digestion of these products becomes difficult. It is associated with stomach and intestinal complaints. Purpose: The purpose of the manuscript is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79075b1608b64952af6a53fb0b09532b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2009 Mar 01. 37, 341-344.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003430
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1919-1922.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003105
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1923-1926.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003106
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Jun 01. 36, 1915-1918.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003104
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2007 Jun 01. 35(2), 221-224.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23790094
Autor:
SCHMIDT, Rezsö, SZAKÁL, Pal
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2007 Jun 01. 35(2), 1041-1044.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45138109
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2007 Jun 01. 35(2), 1137-1140.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45138133