Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "SUSTAINABLE FOOD"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
178 593
pro vyhledávání:
'"SUSTAINABLE FOOD"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Sustainable Food. [elektronicky zdroj]
Autor:
Mobbs, Michael
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Sustainable food [elektronicky zdroj] / Michael Mobbs.
Autor:
Mobbs, Michael
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 3
3
Elektronická kniha
Sustainable Food : How to Buy Right and Spend Less. [electronic resource]
Autor:
McDonough, Elise
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Sustainable Food Procurement : Legal, Social and Organisational Challenges. [elektronicky zdroj]
Autor:
Stein, Mark
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
Sustainable Food Innovation. [elektronicky zdroj]
Autor:
Serventi, Luca
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
Sustainable Food Production : An Earth Institute Sustainability Primer. [elektronicky zdroj]
Autor:
Naeem, Shahid
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request)
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
Sustainable Food Systems. [elektronicky zdroj]
Autor:
Diaz, Sara Diana Garduno
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
Sustainable food and agriculture : an integrated approach / edited by Clayton Campanhola, Shivaji Pandey. [elektronicky zdroj]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 9
9
Elektronická kniha
Sustainable food futures : multidisciplinary solutions / edited by Jessica Duncan and Megan Bailey. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 10
10
Elektronická kniha
Sustainable food consumption : a practice based approach / Elizabeth Sargant. [electronic resource]
Autor:
Sargant, Elizabeth
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[17860]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
104 993
Akademické články
22 428
Elektronické knihy
13 472
Časopisy
5 386
Reports
2 945
Trade Publications
2 870
Knihy
2 575
Recenze
1 802
News
1 663
Konferenční materiály
488
Electronic Resources
448
Dissertations
13
Research Starters
5
Biographies
5
Primary Source Documents
Předmět
15 559
sustainability
11 936
agriculture
10 741
sustainable agriculture
9 543
food security
5 947
sustainable development
5 588
climate change
4 266
nutrition. foods and food supply
4 266
tx341-641
4 192
business
4 089
food processing and manufacture
4 089
tp368-456
3 879
food
3 778
food science
3 701
ecology
3 678
food industry
3 382
nutrition
3 196
food supply
3 101
business.industry
3 070
agronomy and crop science
3 043
sustainable food systems
2 756
food systems
2 746
sustainability research
2 607
agroecology
2 589
management, monitoring, policy and law
2 520
food production
2 477
food consumption
2 468
food waste
2 411
agricultural productivity
2 368
food safety
2 278
consumer behavior
2 218
horticulture
2 193
farmers
2 143
organic farming
2 066
global and planetary change
2 020
sustainable food and agriculture
1 877
greenhouse gases
1 870
food packaging
1 793
diet
1 782
biodiversity
1 743
sustainable food
1 742
global warming
1 610
01 natural sciences
1 596
supply chains
1 596
urban agriculture
1 584
agricultural ecology
1 531
consumption (economics)
1 462
local foods
1 446
circular economy
1 416
covid-19 pandemic
1 408
food habits
Vydavatel
16 001
mdpi
10 144
wiley-blackwell
9 919
taylor & francis ltd
9 589
springer nature
8 653
frontiers media s.a.
6 537
frontiers media sa
4 831
springer
4 220
countrywatch incorporated
3 034
elsevier b.v.
2 777
emerald publishing limited
2 534
routledge
2 267
penton media, inc.
1 917
elsevier
1 575
mdpi ag
1 450
cambridge university press
1 437
biomed central
1 343
sage publications inc.
1 275
public library of science
1 271
elsevier ltd
1 160
taylor & francis inc
1 104
crc press
884
academic press
845
wiley
583
palgrave macmillan
512
edp sciences
488
royal society of chemistry
405
csiro publishing
327
sciendo
312
oxford university press
309
nature publishing group
265
university of california press
239
de gruyter
217
sage publications, ltd.
175
associated newspapers ltd
158
taylor & francis group
145
firenze university press
145
wageningen academic publishers
129
university of chicago press
125
american chemical society
115
ios press
110
american association for the advancement of science
91
media source, inc.
65
new york times
60
taylor & francis
51
norwegian university of life sciences, as
44
dow jones & company inc
28
uppsala universitet, institutionen for geovetenskaper
23
university of british columbia
11
nordic council of ministers
5
asers publishing
Publikováno v
13 544
frontiers in sustainable food systems
2 655
agroecology & sustainable food systems
2 561
agroecology and sustainable food systems
1 919
foods
1 252
plos one
1 203
agronomy
960
scientific reports
848
sustainability
817
nutrients
723
journal of cleaner production
675
frontiers in plant science
568
molecules
529
environment, development & sustainability
408
public health nutrition
407
food security
391
frontiers in nutrition
384
international journal of molecular sciences
347
science of the total environment
272
international journal of consumer studies
269
appetite
268
bmc public health
257
international journal of agricultural sustainability
230
trends in food science & technology
228
journal of agricultural & environmental ethics
219
sustainability science
212
frontiers in microbiology
211
food chemistry
196
nutrition bulletin
192
food research international
177
sustainable production and consumption
163
agriculture and human values
162
frontiers in psychology
162
heliyon
144
proceedings of the national academy of sciences of the united states of america
137
international journal of biological macromolecules
124
food policy
120
food quality and preference
108
science
105
ecological economics
102
global food security
100
journal of environmental management
86
renewable agriculture and food systems
82
future foods
58
food bioscience
55
current opinion in food science
52
international journal of production economics
48
food control
48
library journal
40
ecology and society
33
geoforum
Zdroj
70 327
Complementary Index
19 522
eBook Index
18 725
Academic Search Ultimate
13 397
OpenAIRE
12 543
Business Source Ultimate
11 024
Scopus®
6 335
Science Citation Index Expanded
5 674
Directory of Open Access Journals
4 742
MEDLINE
4 035
Regional Business News
2 735
eBook Collection (EBSCOhost)
1 679
Supplemental Index
1 608
GreenFILE
1 391
Social Sciences Citation Index
1 353
JSTOR Journals
1 340
ScienceDirect
898
Emerald Insight
462
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
286
Vybrané kolekce e-knih
178
NORA (Norwegian Open Research Archive)
123
SAGE Knowledge
62
Library, Information Science & Technology Abstracts
39
Central and Eastern European Online Library (CEEOL)
36
OAPEN Library
18
Oxford Scholarship Online
13
Research Starters
13
arXiv
10
SAGE Research Methods
9
Arts & Humanities Citation Index
8
SSOAR – Social Science Open Access Repository
3
Britannica Online
2
BrillOnline Reference Works
2
Oxford Reference
1
Katalog Knihovny AV ČR
Geografie
2 203
united states
1 344
united kingdom
1 312
china
1 034
india
585
brazil
582
australia
531
europe
520
canada
482
south africa
460
italy
Umístění
1
Knav
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......