Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"SUI Zhong-quan"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 4, Pp 116-121 (2021)
Hydrocolloids have good functional properties,such as improving emulsification,gelation,solubility and texture of food.In bakery products,hydrocolloids are used to improve the properties of dough,bread and cake,increase sensory quality and extend she
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f21f4b9a6b94f8d8a81fc5b8b2642e2
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 3, Pp 111-117 (2021)
Starch is a very important plant polysaccharide, which is also an important industrial raw material for food production and processing.Since natural starch has poor heat, shear and acid resistance, and is easy to retrograde.It is necessary to carry o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1d04dc9220849dc81c60ce95ae90760
Autor:
Yang, Qiong-Qiong, Cheng, Li-Zeng, Zhang, Tongze, Yaron, Sima, Jiang, Hai-Xia, Sui, Zhong-Quan, Corke, Harold *
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 September 2020 152
Autor:
Gan, Ren-You, Lui, Wing-Yee, Wu, Kao, Chan, Chak-Lun, Dai, Shu-Hong, Sui, Zhong-Quan, Corke, Harold
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology January 2017 59:1-14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huang, Wu-Yang, Wu, Han, Li, Da-Jing, Song, Jiang-Feng, Xiao, Ya-Dong, Liu, Chun-Quan, Zhou, Jian-Zhong, Sui, Zhong-Quan
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; 20240101, Issue: Preprints