Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"SU Xiao-jun"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 28, Iss 3, Pp 26-30 (2020)
In order to understand the structure properties of root crop starch noodle, three kinds of tapioca starch noodles (SC9, SC205, LMC), three kinds of yam starch noodles (GY2, SFY, MPY) and one kind of sweet potato starch noodle (XSSP) were used to stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5318ffb434a040ef8b029bc53176ea0b
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 28, Iss 3, Pp 31-36 (2020)
In this paper, the effects of three methods for material pretreatment on the quality of canned Chinese yam were analyzed and compared, which included blanching treatment, vacuum osmotic treatment and atmospheric osmotic treatment with fructose syrup
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/532634e383f2423ebad6296e1c5b96c3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Angewandte Chemie International Edition; Feb2024, Vol. 63 Issue 9, p1-11, 11p
Autor:
Zhang, Wei-Ran, Liu, Liu, Xu, Lu, Hua, Yi, Su, Xiao-Jun, Jiang, Pei-Fang, Yuan, Zhe-Feng, Gao, Feng
Publikováno v:
World Journal of Pediatrics; Nov2023, Vol. 19 Issue 11, p1111-1114, 4p
Autor:
Zhang, Hong‐Tao1 (AUTHOR), Su, Xiao‐Jun1 (AUTHOR), Xie, Fei1 (AUTHOR), Liao, Rong‐Zhen2 (AUTHOR) rongzhen@hust.edu.cn, Zhang, Ming‐Tian1 (AUTHOR) mtzhang@mail.tsinghua.edu.cn
Publikováno v:
Angewandte Chemie. 5/25/2021, Vol. 133 Issue 22, p12575-12582. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SHEN, Shi-lin, SU, Xiao-jun, WANG, Yu-ping, WANG, Wen-hui, SHI, Ji-ping, YAO, Jun-xiao, QIANG, Zhi-peng
Publikováno v:
In Journal of Traditional Chinese Medicine 2011 31(3):232-234
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.