Zobrazeno 1 - 10
of 18 270
pro vyhledávání: '"STELLARIS"'
Autor:
Lia Handayani, Nurhayati Nurhayati, Faisal Syahputra, Azwar thaib, Yayuk Astuti, Adi Darmawan, Ainal Mardhiah
Publikováno v:
Agrointek, Vol 18, Iss 4, Pp 1019-1026 (2024)
Starry triggerfish bone is the leftovers of fish products, and the utilization as carbon active is still minimal. Fish bones are organic waste containing carbon; therefore, they could be utilized as adsorbents (charcoal and activated carbon). This st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d8d7e292dd14538bb6d09de01320599
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Morón-Elorza, Pablo, Rojo-Solís, Carlos, Álvaro-Álvarez, Teresa, Valls-Torres, Mónica, García-Párraga, Daniel, Encinas, Teresa
Publikováno v:
In Veterinary Anaesthesia and Analgesia January 2024 51(1):71-79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lefebvre, Gaëtan, Poulin, Brigitte
Publikováno v:
Journal of Field Ornithology, 2003 Jul 01. 74(3), 305-311.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4131034
Autor:
GÜLER, Duygu, ÇAKMAK, Harun
Publikováno v:
Current Retina Journal / Güncel Retina Dergisi; 2024, Vol. 8 Issue 4, p311-319, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Catanese, Gaetano1,2 (AUTHOR) gcatanese@dgpesca.caib.es, Grau, Amalia1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Fishes (MDPI AG). Mar2023, Vol. 8 Issue 3, p128. 11p.
Publikováno v:
Agrointek, Vol 16, Iss 2, Pp 213-220 (2022)
Fish is one of the animal foods rich in protein, minerals, fatty acids, and essential amino acids. Differenced color muscles (white and red) affect the protein, amino acid profile, and minerals content of fish. The research on etong fish (Abalistes s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a9af891d91c45b2ae4cd84b440e8b09