Zobrazeno 1 - 10
of 253
pro vyhledávání: '"STEINWIDDER, A."'
Autor:
Vienne, Arthur, Frings, Patrick, Poblador, Sílvia, Steinwidder, Laura, Rijnders, Jet, Schoelynck, Jonas, Vinduskova, Olga, Vicca, Sara
Publikováno v:
In Soil Biology and Biochemistry December 2024 199
Publikováno v:
In Soil & Tillage Research March 2024 237
Autor:
Watjanatepin, Ponnapat, Steinwidder, Laura, de Schutter, Anthony, Miladinović, Nina, Granata, Giuseppe, Vicca, Sara, Van Gerven, Tom, Van Acker, Karel
Publikováno v:
In Procedia CIRP 2024 122:318-323
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 68, Iss 6, Pp 245-254 (2023)
Feed additives belong to a number of climate change mitigation strategies being sought to reduce methane emissions in ruminants. In this study, the effect of biochar or biochar and urea supplementation on dairy cow performance and methane production
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8be5b90b7594410b91334fa14969ef13
Autor:
Grassauer, Florian, Herndl, Markus, Nemecek, Thomas, Fritz, Christian, Guggenberger, Thomas, Steinwidder, Andreas, Zollitsch, Werner
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 1 March 2022 338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Steinwidder, Andreas, Rohrer, Hannes, Pfister, Rupert, Gallnböck, Markus, Podstatzky, Leopold, Gasteiner, Johann
Publikováno v:
In Livestock Science August 2021 250
Autor:
Grassauer, Florian, Herndl, Markus, Nemecek, Thomas, Guggenberger, Thomas, Fritz, Christian, Steinwidder, Andreas, Zollitsch, Werner
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 15 May 2021 297
Publikováno v:
Die Bodenkultur, Vol 71, Iss 1, Pp 41-53 (2020)
Die Untersuchung der Milchfettzusammensetzung gewinnt in der Milchbranche an Bedeutung. Zur Bestimmung werden heute, neben den klassischen Analyseverfahren wie der Gaschromatographie (GC), auch kostengünstigere Schnellmethoden angewandt. In der vorl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cc91fc2aee54abe8a8eafbfa328de3c
Autor:
Klaffenböck, M., Steinwidder, A., Fasching, C., Terler, G., Gruber, L., Mészáros, G., Sölkner, J.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science July 2017 100(7):5411-5421