Zobrazeno 1 - 10
of 493
pro vyhledávání: '"STĂNCIUC, Nicoleta"'
Autor:
ENACHE, Iuliana-Maria, CIURLA-LUCESCU, Liliana, STĂNCIUC, Nicoleta, IRIMIA, Liviu Mihai, PATRAȘ, Antoanela, VIZIREANU, Camelia
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXIX, Iss 4, Pp 138-149 (2022)
Cornelian cherry (Cornus mas L.) is one of the most important forest fruits, considered as a valuable horticultural resource of bioactives, such as anthocyanins - cyanidin3-glucoside, flavonoids, vitamins (e.g. vitamin C), carotenoids (e.g. β-carote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc1829474c394eb286461f04ea8d5ce6
Autor:
Gavril (Rațu), Roxana Nicoleta, Cârlescu, Petru Marian, Veleșcu, Ionut Dumitru, Arsenoaia, Vlad Nicolae, Stoica, Florina, Stănciuc, Nicoleta, Aprodu, Iuliana, Constantin, Oana Emilia, Râpeanu, Gabriela
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research June 2024 16
Autor:
Grigore-Gurgu, Leontina, Cotârleț, Mihaela, Pihurov, Marina, Păcularu-Burada, Bogdan, Vasile, Aida Mihaela, Enachi, Elena, Chițescu, Carmen Lidia, Petre, Brîndușa Alina, Dumitrașcu, Loredana, Borda, Daniela, Stănciuc, Nicoleta, Bahrim, Gabriela-Elena
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Autor:
Stănciuc, Nicoleta, Borda, Daniela, Gurgu-Grigore, Leontina, Cotârleț, Mihaela, Vasile, Aida Mihaela, Nistor, Oana Viorela, Dumitrașcu, Loredana, Pihurov, Marina, Păcularu-Burada, Bogdan, Bahrim, Gabriela Elena
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2024 21
Autor:
Stoica, Florina, Rațu, Roxana Nicoleta, Veleșcu, Ionuț Dumitru, Stănciuc, Nicoleta, Râpeanu, Gabriela
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2023 141
Autor:
Anghel, Larisa, Milea, Adelina Ștefania, Constantin, Oana Emilia, Barbu, Vasilica, Chițescu, Carmen, Enachi, Elena, Râpeanu, Gabriela, Mocanu, Gabriel – Dănuț, Stănciuc, Nicoleta
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2023 19
Autor:
Ursu, Mioara Gabriela Slavu, Milea, Ștefania Adelina, Păcularu-Burada, Bogdan, Dumitrașcu, Loredana, Râpeanu, Gabriela, Stanciu, Silvius, Stănciuc, Nicoleta
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2023 17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.