Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"SPRICIGO, P. C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effects of antibrowning solution and chitosan-based edible coating on the quality of fresh-cut apple
Autor:
PILON, L., SPRICIGO, P. C., BRITTO, D., ASSIS, O. B. G. de, CALBO, A. G., FERRAUDO, A. S., FERREIRA, M. D.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2437d6b0e63da8e6785a29a5f587c479
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/995812
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/995812
Autor:
Baviera‐Puig, Amparo1 (AUTHOR) ambapui@upv.es, López‐Cortés, Isabel2 (AUTHOR), Ortolá, María Dolores3 (AUTHOR), Buitrago‐Vera, Juan1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2024, Vol. 12 Issue 7, p4865-4878. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mile, Lukman1,2 lukmanmile@ung.ac.id, Nursyam, Happy3, Setijawati, Dwi3, Sulistiyati, Titik Dwi3
Publikováno v:
Scientific Journal of Fisheries & Marine / Jurnal Ilmiah Perikanan dan Kelautan. Apr2024, Vol. 16 Issue 1, p152-164. 13p.
Autor:
Santana de Oliveira, Thaísa, Sant'Anna, Roblessa, Arend, Giordana Demaman, Dallarmi Sorita, Guilherme, Camelo-Silva, Callebe, Barcellos Hoff, Rodrigo, Verruck, Silvani
Publikováno v:
Frontiers in Food Science & Technology (2674-1121); 2024, p1-16, 16p
Autor:
Dacoreggio, Marina Volpato1 (AUTHOR), Santetti, Gabriela Soster1 (AUTHOR), Inácio, Heloísa Patrício1 (AUTHOR), Kempka, Aniela Pinto2 (AUTHOR), de Mello Castanho Amboni, Renata Dias1 (AUTHOR) renata.amboni@ufsc.br
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 5, p2477-2491. 15p. 2 Color Photographs, 4 Charts.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Engenharia Agricola e Ambiental - Agriambi; 2025, Vol. 29 Issue 3, p1-9, 9p