Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"SPME-GC–FID/MS"'
Autor:
Antonio M. Inarejos-Garcia, Julia Heil, Patricia Martorell, Beatriz Álvarez, Silvia Llopis, Ines Helbig, Jie Liu, Bryon Quebbeman, Tim Nemeth, Deven Holmgren, Gertrud E. Morlock
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 12
Issue 2
Pages: 476
Volume 12
Issue 2
Pages: 476
During the development of novel, standardized peppermint extracts targeting functional applications, it is critical to adequately characterize raw material plant sources to assure quality and consistency of the end-product. This study aimed to charac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Diego L. García-González, Enrico Casadei, Enrico Valli, Ramón Aparicio-Ruiz, Clemente Ortiz Romero, Maurizio Servili, Roberto Selvaggini, Florence Lacoste, Julien Escobessa, Stefania Vichi, Beatriz Quintanilla-Casas, Pierre Alain Golay, Paolo Lucci, Erica Moret, Alessandra Bendini, Tullia Gallina Toschi
The sensory assessment of virgin olive oils is officially carried out by a sensory panel that identifies positive and negative sensory attributes to classify the oils according to their quality grades, namely extra virgin (EV), virgin (V) and lampant
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::df388c0f118bde1660d11987190dc960
http://hdl.handle.net/11585/818811
http://hdl.handle.net/11585/818811
Autor:
Diego Luis García-González, Ramón Aparicio-Ruiz, Clemente Ortiz, Ana Lobo-Prieto, Enrico Casadei, Enrico Valli, Florence Lacoste, Maurizio Servili, Erica Moret, Paolo Lucci, Stefania Vichi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::11e7d957dbf5a2843b375fe14122124c
http://hdl.handle.net/11585/704552
http://hdl.handle.net/11585/704552
Autor:
Erica Rut Hynes, Irma Veronica Wolf, Maria Cristina Perotti, Guillermo Hugo Peralta, Carina Viviana Bergamini
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Selected strains of mesophilic lactobacilli with key enzymatic activitiesmay be employed to intensify or diversify cheese flavor during ripening. Among enzymes of interest, aminotransferases are most important, as they are involved in the first step
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3f9f46633019caa86db1fd62de1d5881
http://link.springer.com/article/10.1007/s13594-013-0143-4
http://link.springer.com/article/10.1007/s13594-013-0143-4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.