Zobrazeno 1 - 10
of 596
pro vyhledávání: '"SPADONI, R."'
Autor:
Bazzani G. M, Spadoni R.
Publikováno v:
Economia agro-alimentare. :1-32
The paper presents an innovative approach to cropping scheme classification based on fad n data with two main goals. First, the identification at the regional level (NUTS 2) of land use patterns common to similar farms defined ‘group cropping schem
Autor:
Kang Y; Department of International Health, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, Baltimore, MD 21205, USA., Prihartono I; Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, Baltimore, MD, USA., Kim S; Korea Rural Economic Institute, Naju 58321, Korea., Kim S; Department of Food and Nutrition, Seoul National University, Seoul, Korea., Lee S; Department of Food and Nutrition, Seoul National University, Seoul, Korea., Spadoni R; World Vision US, Seattle, WA 98118, USA., McCormack J; World Vision US, Seattle, WA 98118, USA., Wetzler E; World Vision US, Seattle, WA 98118, USA.
Publikováno v:
Nutrition research and practice [Nutr Res Pract] 2024 Feb; Vol. 18 (1), pp. 149-164. Date of Electronic Publication: 2024 Feb 05.
Autor:
Rivaroli S; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-Università di Bologna, 40127 Bologna, Italy., Calvia M; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-Università di Bologna, 40127 Bologna, Italy., Spadoni R; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-Università di Bologna, 40127 Bologna, Italy., Tartarini S; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-Università di Bologna, 40127 Bologna, Italy., Gregori R; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-Università di Bologna, 40127 Bologna, Italy., Calvo-Porral C; Business Department, Facultad Economía y Empresa, University of A Coruna, 15006 Coruna, Spain., Canavari M; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-Università di Bologna, 40127 Bologna, Italy.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Dec 30; Vol. 13 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 30.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Silva, Marcos Giovane1 marcosufsj@gmail.com, de Barros Vilas Boas, Luiz Henrique1 luiz.vilasboas@ufla.br, de Cássia Leal Campos, Rita1 rita.campos.adm@gmail.com
Publikováno v:
International Journal on Food System Dynamics. 2024, Vol. 15 Issue 4, p376-387. 12p.
Autor:
NOVO VÁZQUEZ, AMPARO1 ampaio.novo@usc.es, VICENTE, MARÍA ROSALÍA2 mrosalia@uniovi.es
Publikováno v:
EMPIRIA: Revista de Metodología de Ciencias Sociales. sep/dec2024, Issue 62, p187-213. 27p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.