Zobrazeno 1 - 10
of 4 008
pro vyhledávání: '"SOUS-vide cooking"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 333-340 (2024)
Sous vide is a cooking technique under vacuum condition with precisely controlled temperature and time. Compared with traditional cooking methods, sous vide cooking has been widely studied and applied in meat product processing in recent years becaus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/422200ccc6324734b6cdaba1667822de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Protection Trends. Jan/Feb2019, Vol. 39 Issue 1, p51-61. 11p.
Autor:
Berdigaliuly, Sayat1 berdigaliuly67@lund-univer.eu, Baybolova, Lyazzat1 l.baybolova@singapore-uni.com, Davydenko, Nataliia2 nat-davydenko@singapore-uni.com, Kulazhanov, Talgat1 kulazhanov@singapore-uni.com, Kulazhanov, Yernur3 ye-kulazhanov@toronto-uni.com, Čapla, Jozef4 jozef.capla@uniag.sk, Zajác, Peter4 peter.zajac@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2022, Vol. 16 Issue 1, p137-148. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.