Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"SORIANO SANTOS, JORGE"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perez-Chabela, M. Lourdes, Soriano-Santos, Jorge, Ponce-Alquicira, Edith, Diaz-Tenorio, L. Mariana
Publikováno v:
Nacameh, Vol 9, Iss 2, Pp 77-96 (2015)
Miofibrillar proteins are part of land and sea animals’ muscle. Nonetheless, even when muscle proteins are the same type of proteins, their structure, rigor mortis time, and biochemical process associated to muscle to meat conversion, are different
Autor:
Díaz, Rubén, Téllez-Téllez, Maura, Sánchez, Carmen, Bibbins-Martínez, Martha D, Díaz-Godínez, Gerardo, Soriano-Santos, Jorge
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology v.16 n.4 2013
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Universidad Autónoma Metropolitana
UAM
Redalyc-UAM
Instituto Politécnico Nacional
IPN
Redalyc-IPN
Electronic Journal of Biotechnology, Volume: 16, Issue: 4, Pages: 6-6, Published: 15 JUL 2013
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Universidad Autónoma Metropolitana
UAM
Redalyc-UAM
Instituto Politécnico Nacional
IPN
Redalyc-IPN
Electronic Journal of Biotechnology, Volume: 16, Issue: 4, Pages: 6-6, Published: 15 JUL 2013
Background: Enzymatic activity and laccase isoenzymes number of Pleurotus ostreatus grown in different pH values of the growing medium in submer ged fermentation and incubated in buffer solutions of different initial pH values were determined. The ex
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d2b8669e6eda39d817e5e9acfa5a37ae
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-34582013000400006
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-34582013000400006
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jun1992, Vol. 27 Issue 3, p337-346, 10p
Autor:
Soriano Santos, Jorge
Publikováno v:
Universidad Nacional Autónoma de México
UNAM
Repositorio de Tesis DGBSDI, Dirección General de Bibliotecas y Servicios Digitales de Información, UNAM
UNAM
Repositorio de Tesis DGBSDI, Dirección General de Bibliotecas y Servicios Digitales de Información, UNAM
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a9e3e5882d938a4165f20222ee4a948a
https://ru.dgb.unam.mx/handle/DGB_UNAM/TES01000053535
https://ru.dgb.unam.mx/handle/DGB_UNAM/TES01000053535
Autor:
SERRANO MALDONADO, MARIA JOSE, GARCIA GASCA, TERESA, DAMIAN MATZUMURA, PABLO, SORIANO SANTOS, JORGE
Publikováno v:
FASEB Journal; Apr2014 Supplement S1, Vol. 28, pN.PAG-N.PAG, 1p