Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"SORHEIM, O."'
Autor:
Bjelanovic, M., Egelandsdal, B., Phung, V.T., Langsrud, Ø., Sørheim, O., Hunt, M., Slinde, E.
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life June 2016 8:24-32
Publikováno v:
In Livestock Production Science 2005 94(1):25-31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sorheim, O, Aasfaard, J G, Nissen, H, Lea, P & Andersen, H J 1996, ' Pork loins stored in carbon dioxide-Colour and microbial shelf life ' Fleischwirtschaft, vol. 2, pp. 22-24 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::5f27fe6d576c4e3e6b22205a6308066f
https://pure.au.dk/portal/da/publications/pork-loins-stored-in-carbon-dioxide--colour-and-microbial-shelf-life(5c6a4a10-0d86-11db-aa3e-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/pork-loins-stored-in-carbon-dioxide--colour-and-microbial-shelf-life(5c6a4a10-0d86-11db-aa3e-000ea68e967b).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.