Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"SOLUBLE SOLIDS CONTENTS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Haibin Qu, Wenlong Li
Publikováno v:
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems
Near infrared spectroscopy combined with chemometrics was investigated for the fast determination of total organic carbon (TOC) and soluble solids contents (SSC) of Tanreqing injection intermediates. The NIR spectra were collected in transflective mo
Autor:
M. Teresa Escribano-Bailon, José Miguel Hernández-Hierro, JULIAN-CARLOS RIVAS-GONZALO, Belén Ayestarán Iturbe, Leticia Martínez-Lapuente, MARIA JULISA BAILON PRADO, Natalia Quijada-Morín, Zenaida Guadalupe
Publikováno v:
GREDOS. Repositorio Institucional de la Universidad de Salamanca
instname
instname
[EN] The relationship between cell wall composition and extractability of anthocyanins from red grape skins was assessed in Tempranillo grape samples harvested at three stages of ripening (pre-harvest, harvest and over-ripening) and three different c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Teresa Escribano-Bailon, José Miguel Hernández-Hierro, JULIAN-CARLOS RIVAS-GONZALO, MARIA JULISA BAILON PRADO, Natalia Quijada-Morín
Publikováno v:
GREDOS. Repositorio Institucional de la Universidad de Salamanca
instname
instname
[EN] The influence and the extent of the anthocyanin extractability from grape skins at different physiological stages and different soluble solids contents within each stage were investigated. For this purpose three different physiological stages (p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::006fc909d2299e509aba4965aa83f100
http://hdl.handle.net/10366/141135
http://hdl.handle.net/10366/141135
Autor:
J. Egea, Catherine M.G.C. Renard, Pedro Martínez-Gómez, Jean Marc Audergon, A. Blanc, Sylvie Bureau, Luca Dondini, M. D. Nortes, Barbara Gouble, Patrick Lambert, Guy Clauzel, M. Reich, D. Ruiz, P. Reling, Stefano Tartarini, Juan Alfonso Salazar
Publikováno v:
15 th International Symposium on Apricot Breeding and Culture
15 th International Symposium on Apricot Breeding and Culture, Jun 2011, Yerevan, Armenia
XV International Symposium on Apricot Breeding and Culture. 2011; 15. International Symposium on Apricot Breeding and Culture, Yerevan, ARM, 2011-06-20-2011-06-24, 1 p.
Acta Horticulturae
Acta Horticulturae, International Society for Horticultural Science, 2012, 966, pp.89-99. ⟨10.17660/ActaHortic.2012.966.14⟩
Scopus-Elsevier
ResearcherID
15. International Symposium on Apricot Breeding and Culture
15. International Symposium on Apricot Breeding and Culture, Jun 2011, Yerevan, Armenia
15 th International Symposium on Apricot Breeding and Culture, Jun 2011, Yerevan, Armenia
XV International Symposium on Apricot Breeding and Culture. 2011; 15. International Symposium on Apricot Breeding and Culture, Yerevan, ARM, 2011-06-20-2011-06-24, 1 p.
Acta Horticulturae
Acta Horticulturae, International Society for Horticultural Science, 2012, 966, pp.89-99. ⟨10.17660/ActaHortic.2012.966.14⟩
Scopus-Elsevier
ResearcherID
15. International Symposium on Apricot Breeding and Culture
15. International Symposium on Apricot Breeding and Culture, Jun 2011, Yerevan, Armenia
International audience; The knowledge on the transmission of fruit quality traits has a great importance in order to optimize the inter-cultivar crosses design and to improve the efficiency of apricot breeding programmes. Four apricot progenies issue
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cddb2c7793e02ae313ab1db4b2c141a4
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01338888
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01338888
‘Rocha’ pear is the main pear cultivar produced in Portugal and is important in other countries. It is a traditional product, classified as PDO (protected designation of origin). Most pears are consumed directly providing sugars, vitamins, organi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2017::1b0664b2682a207b653f423325b40b97
https://hdl.handle.net/10400.19/1010
https://hdl.handle.net/10400.19/1010
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.