Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"SOLOMON, SHOLA GABRIEL"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fish Physiology & Biochemistry; Apr2024, Vol. 50 Issue 2, p605-616, 12p
Publikováno v:
Croatian Journal of Fisheries, Vol 74, Iss 1, Pp 30-37 (2016)
This study was conducted to determine the effect of storage conditions on the quality of feed and the aftermath effect of feeding fish with such feeds. Three commercial diets used for this study included Coppens®, Multifeed® and Vital feed®. Feed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13f3955ab52b48b7b0f3773752655a9c
Autor:
Okomoda Victor Tosin, Musa Sarah Ojonogecha, Tiamiyu Lateef Oloyede, Solomon Shola Gabriel, Alamanjo Cosmas Chidiebere, Abol-Munafi Ambok Bolong
Publikováno v:
Comparative Clinical Pathology. 31:81-90
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Okomoda, Victor Tosin1,2 (AUTHOR) okomodavictor@yahoo.com, Oladimeji, Sunday Abraham3 (AUTHOR), Solomon, Shola Gabriel1 (AUTHOR), Olufeagba, Samuel Olabode1 (AUTHOR), Ogah, Samuel Ijabo4 (AUTHOR), Ikhwanuddin, Mhd2 (AUTHOR) ikhwanuddin@umt.edu.my
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2023, Vol. 11 Issue 3, p1157-1165. 9p.
Autor:
Abol-Munafi Ambok Bolong, Solomon Shola Gabriel, Okomoda Victor Tosin, Ikape Simon, Ikhwanuddin Mhd, Songbe S Wukatda
Publikováno v:
Tropical Life Sciences Research
The body characteristics and yield indices of Clarias gariepinus, Bagrus bajad, Synodontis nigrita, Labeo senegalensis and Mormyrus rume from lower Benue River in Nigeria were determined in this study using 60 samples each for the fish species. Lengt
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Nutritional Health & Food Science. 6:1-6