Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"SOHOUNHLOUE, Dominique C. K."'
Autor:
Aissi M. Vahid, Tchobo Fidèle P., Natta Armand K., Piombo Georges, Villeneuve Pierre, Sohounhloue Dominique C. K., Soumanou Mohamed M.
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 18, Iss 6, Pp 384-392 (2011)
Pentadesma butter is still traditionally extracted starting from pretreated almonds by traditional techniques of heating. The aim of this work was to study the effect of the almonds post-harvest pretreatments on the physicochemical characteristics, t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9483d4f385014d8f99379376aabf8995
Autor:
ADJOU, Euloge S., ALLAVO, T. U. Makosso Antoine, AKOTOWANOU, Oscar, KOGBETO, Jasmine A., VODOUNOU, Audray, SOHOUNHLOUE, Dominique C. K.
Publikováno v:
Food & Environment Safety; 2021, Vol. 20 Issue 2, p165-171, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ADJOU, Euloge S., DEGNON, René G., GBAGUIDI, Bertin A., DAHOUENON-AHOUSSI, Edwige, SOUMANOU, Mohamed, SOHOUNHLOUE, Dominique C. K.
Publikováno v:
Food & Environment Safety; 2017, Vol. 16 Issue 3, p123-134, 12p
Autor:
Adjou, Euloge S., Dègnon, René G., Dahouenon-Ahoussi, Edwige, Soumanou, Mohamed M., Sohounhloue, Dominique C. K.
Publikováno v:
Natural Products & Bioprospecting; Aug2017, Vol. 7 Issue 4, p299-305, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aissi, M. Vahid, Tchobo, Fidèle P., Natta, Armand K., Piombo, Georges, Villeneuve, Pierre, Sohounhloue, Dominique C. K., Soumanou, Mohamed M., Aissi, M. Vahid, Tchobo, Fidèle P., Natta, Armand K., Piombo, Georges, Villeneuve, Pierre, Sohounhloue, Dominique C. K., Soumanou, Mohamed M.
Publikováno v:
OCL - Oilseeds and fats, Crops and Lipids; November 2011, Vol. 18 Issue: 6 p384-392, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.