Zobrazeno 1 - 10
of 1 235
pro vyhledávání: '"SODIUM CONCENTRATION"'
Publikováno v:
Plant Stress, Vol 13, Iss , Pp 100544- (2024)
Spinach is a crop of economic importance in the Wintergarden region of Texas, where increasing soil salinity, irrigation water restrictions, and heat stress challenge its production. Improving abiotic stress tolerance and resource use efficiency are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4207a108ffc4152afe6d02d530925d5
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Iodine deficiency and excessive salt intake have adverse health effects. This study evaluated the iodine level and salt intake in Chinese adults aged 18–59 years after implementing the salt reduction program and compared with both the Worl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/583d39c566b74ef78324089e2f74b152
Publikováno v:
Blood Pressure, Vol 32, Iss 1 (2023)
Purpose: A limited number of studies have suggested a nonlinear association between spot urine (SU) sodium concentration and office blood pressure (BP). We examined how SU sodium concentration and dietary salt obtained from a food frequency questionn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02732eca8f634246be3e815e16f21c28
Autor:
Olgica Zaric, Hannes Beiglböck, Veronika Janacova, Pavol Szomolanyi, Peter Wolf, Michael Krebs, Siegfried Trattnig, Martin Krššák, Vladimir Juras
Publikováno v:
BMC Musculoskeletal Disorders, Vol 23, Iss 1, Pp 1-11 (2022)
Abstract Objectives To determine the relaxation times of the sodium nucleus, and to investigate the repeatability of quantitative, in vivo TSC measurements using sodium magnetic resonance imaging (23Na-MRI) in human skeletal muscle and explore the di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0b46c0ddff2487bb62189040bae5c14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
مجلة مركز بحوث التقنيات الاحيائية, Vol 16, Iss 2 (2022)
Cardiovascular disease is the leading cause of premature death due to dietary factors such as high salt intake. Bread is one of the most important of these sources, as it causes high blood pressure. In this study, 48 samples of three types of bread w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1391efd80c744416b833465303c7d531
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.