Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"SOCCOL, C. R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Habibi, P., Soccol, C. R., O'Keefe, B. R., Krumpe, L. R. H., Wilson, J., de Macedo, L. L. P., Faheem, M., Dos Santos, V. O., Prado, G. S., Botelho, M. A., Lacombe, Séverine, Grossi-de-Sa, M. F.
The exploration of emerging host organisms for the economic and efficient production of protein microbicides against HIV is urgently needed in resource-poor areas worldwide. In this study, the production of the novel HIV entry inhibitor candidate, gr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::7e3451430facefefb272c82345a6e8ce
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010073624
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010073624
Publikováno v:
Micologia Aplicada International. Jan2010, Vol. 22 Issue 1, p31-48. 18p. 1 Chart.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 48, Iss 4, Pp 451-463 (2010)
Scopus-Elsevier
CIÊNCIAVITAE
Scopus-Elsevier
CIÊNCIAVITAE
Microbial polysaccharides with nutraceutical potential and bioactive properties have been investigated in detail during the last few decades. There is an increasing demand in food industries for live microbes or polysaccharides produced by them which
Autor:
Rubel, R., dos Santos, L. F., Dalla Santa, H. S., Vandenberghe, L. P. D., Woiciechowski, A. L., de Carvalho, J. C., Habu, S., Vtola, F. M. D., Augur, Christopher, Soccol, C. R.
The evaluation of glycosyl composition is an essential step to guide future research designs applied in bioactivity. In the same way, the unexplored potential bioactivity of exopolysaccharide from Ganoderma lucidum is huge. Therefore, this study inve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::5d1c2d172f214e86c1483d808717b66d
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010062649
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010062649