Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"SOCACIU, Mihai A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Berinde, Gabriela Maria, Socaciu, Andreea Iulia, Socaciu, Mihai Adrian, Petre, Gabriel Emil, Rajnoveanu, Armand Gabriel, Barsan, Maria, Socaciu, Carmen, Piciu, Doina
Publikováno v:
Diagnostics (2075-4418); Nov2024, Vol. 14 Issue 21, p2421, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Romanian Journal of Laboratory Medicine, Vol 27, Iss 3, Pp 269-279 (2019)
Hyperglycemia and oxidative stress have a major role in the pathogenesis of diabetic vascular complications. In this study, we investigated the efficacy of combining quercetin treatment with moderate exercise training in reversing diabetes-induced ox
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0541abe9383a47c59c0cc673a23be071
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Berinde, Gabriela Maria, Socaciu, Andreea Iulia, Socaciu, Mihai Adrian, Petre, Gabriel Emil, Socaciu, Carmen, Piciu, Doina
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Mar2024, Vol. 25 Issue 6, p3495, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexandra D. Frond, Cristian I. Iuhas, Ioana Stirbu, Loredana Leopold, Sonia Socaci, Stǎnilǎ Andreea, Huseyin Ayvaz, Socaciu Andreea, Socaciu Mihai, Zorița Diaconeasa, Socaciu Carmen
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 8, p 1536 (2019)
Vegetables comprise a significant portion of our daily diet with their high content in nutrients including fiber, vitamins, minerals, as well as phenolic compounds. Vegetable consumption has been shown to be positively associated with the prevention
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c32df0c6b7384e9a898d0ef2186bbfce
Autor:
BURLA, Sabina, CHARY, Aline, MOSCHINI, Elisa, STOFFELS, Charlotte B. A., SERCHI, Tommaso, SOCACIU, Carmen, SOCACIU, Mihai A., GUTLEB, Arno C.
Publikováno v:
Bulletin of the University of Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Food Science & Technology; May2023, Vol. 80 Issue 1, p7-23, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.