Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"SO2 reduction"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 15, p 2899 (2023)
Torulaspora delbrueckii has attracted renewed interest in recent years, for its biotechnological potential linked to its ability to enhance the flavor and aroma complexity of wine. Sequential fermentations with a selected native strain of T. delbruec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd7c020c35ae4118b12f9faf419b7451
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Benjamin Kuchen, Fabio Vazquez, Yolanda Paola Maturano, Gustavo J. E. Scaglia, Licia María Pera, Martha Dina Vallejo
Publikováno v:
OENO One, Vol 55, Iss 2 (2021)
Spoilage yeasts generate considerable economic losses in the wine industry, and although sulphur dioxide (SO2) is traditionally used for control, its use has become controversial because of its negative effects on health. Biocontrol has emerged as a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97a9e7e41b704bf88743520a40d5b660
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Irene Esparza, Blanca Martínez-Inda, María José Cimminelli, Maria Carmen Jimeno-Mendoza, José Antonio Moler, Nerea Jiménez-Moreno, Carmen Ancín-Azpilicueta
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 10, Iss 10, p 1369 (2020)
SO2 is a very important wine preservative. However, there are several drawbacks associated with the use of SO2 in wine. The aim of this work is to evaluate the effect of the partial substitution of SO2 in the Tempranillo wine by a Mazuelo grape stem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c56300c66bfd416f941538fab489e42e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Benjamín Kuchen, Yolanda Paola Maturano, María Victoria Mestre, Mariana Combina, María Eugenia Toro, Fabio Vazquez
Publikováno v:
Fermentation, Vol 5, Iss 3, p 60 (2019)
Two major spoilage yeasts in the wine industry, Brettanomyces bruxellensis and Zygosaccharomyces rouxii, produce off-flavors and gas, causing considerable economic losses. Traditionally, SO2 has been used in winemaking to prevent spoilage, but strict
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7eae958f247f4df79b0a938d8ba0783b