Zobrazeno 1 - 10
of 193
pro vyhledávání: '"SIWELA, MUTHULISI"'
Autor:
Siwela, Muthulisi
Sorghum is a drought resistant indigenous African cereal and traditional food crop. Unfortunately. milling sorghum. as is normally done using a Prairie Research Laboratory (PRL)-type abrasive dehuller is not effective. Because in sorghum the germ is
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2263/30188
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-12072006-112327/
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-12072006-112327/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bhebhe, Qhelile Ntombikayise, Siwela, Muthulisi, Ojo, Temitope O., Hlatshwayo, Simphiwe Innocentia, Mabhaudhi, Tafadzwanashe, Slotow, Rob, Ngidi, Mjabuliseni S. C.
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems; 2024, p1-12, 12p
Autor:
Qumbisa, Nothando Delight, Ngobese, Nomali Ziphorah, Kolanisi, Unathi, Siwela, Muthulisi, Cynthia, Gebashe Fikisiwe
Publikováno v:
In South African Journal of Botany March 2022 145:258-264
Publikováno v:
In LWT November 2021 151
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2021 42
Autor:
Siwela, Muthulisi
Phenolics in finger millet (FM) grain, including tannins, may impact significantly on its antimicrobial properties, functionality and health-promoting potential. Unfortunately, the location of tannins in the grain is unknown and there is limited info
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2263/28784
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-10172009-120048/
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-10172009-120048/
Autor:
Siwela, Muthulisi.
Thesis (PhD.(Food Science))-University of Pretoria, 2009.
Includes English summary. Includes bibliographical references.
Includes English summary. Includes bibliographical references.
Externí odkaz:
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-10172009-120048/
Autor:
Chisenga, Shadrack Mubanga, Workneh, Tilahun Seyoum, Bultosa, Geremew, Alimi, Buliyaminu Adegbemiro, Siwela, Muthulisi
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2020 34
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.