Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"SIO, FRANCESCO"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Servillo, Luigi, Balestrieri, Maria Luisa, Giovane, Alfonso, De Sio, Francesco, Cannavacciuolo, Mariarosaria, Squitieri, Giuseppe, Ferrari, Giovanna, Cautela, Domenico, Castaldo, Domenico
Publikováno v:
In LWT June 2018 92:451-457
Autor:
Sandei, Luca, Cocconi, Emanuela, Stingone, Carlotta, Rapacciuolo, Maria Teresa, De Sio, Francesco, Vitelli, Rosanna, Moreno Barreto, Andres, Sutherland, David, Hawkins, Jonathan
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition; Feb2024, Vol. 75 Issue 1, p31-44, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Sio, Francesco, Rapacciuolo, Mariateresa, De Giorgi, Alessandro, Sandei, Luca, Giuliano, Bonaventura, Sekara, Agnieszka, Tallarita, Alessio, Morano, Giuseppe, Cuciniello, Antonio, Cozzolino, Eugenio, Cenvinzo, Vincenzo, Caruso, Gianluca
Publikováno v:
Italus Hortus; 2020, Vol. 27 Issue 1, p85-99, 15p
Autor:
Ninčević Grassino, Antonela, Grabarić, Zorana, Pezzani, Aldo, Squitieri, Giuseppe, De Sio, Francesco, Impembo Mario
Tinplate has been used for over a hundred years as a robust form for food packaging. It is made of low carbon steel, iron-tin alloy, free tin and passivation film. Some specific food types, including tomatoes and tomato based products affect tin diss
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::6e21bae889d2be21189ae6ea6cf33720
https://www.bib.irb.hr/418597
https://www.bib.irb.hr/418597
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry; 2001, Vol. 25 Issue 2, p105-115, 11p