Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"SIMSEK, Bedia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
SDU Journal of Engineering Sciences & Design / Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi; eyl2023, Vol. 11 Issue 3, p1131-1141, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 78(2):676-680
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 79(4):1391-1396
Autor:
Simsek, Bedia, Tuncer, Yasin
Akcakatik cheese (yogurt cheese) is produced by drying strained yogurt with or without adding cloves or black cumin. The main objective of this study was to detect the properties of both fresh and ripened Akcakatik cheeses and to compare them. For th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::449781ab68f902c1423f2a2d8d07ea8e
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/36629
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/36629
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.