Zobrazeno 1 - 10
of 176
pro vyhledávání: '"SIMONATO, B."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arapitsas, P, Curioni, Andrea, Gambuti, A, Gerbi, V, Giacosa, S, Marangon, Matteo, Mattivi, F, Moio, L, Parpinello, G, Piombino, P, Ricci, A, SEGADE S, Río, Rolle, L, Simonato, B, Tornielli, G, Versari, A, Vincenzi, Simone, Ugliano, M.
Grape-derived tannins are important constituents of red wine, contributing to its color, mouthfeel and aroma longevity. In particular, tannins are associated with the perception of astringency, namely the trigeminal sensation of friction perceived in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::dbe3b1b913f1284abf13654291d61c4b
http://hdl.handle.net/2318/1645415
http://hdl.handle.net/2318/1645415
Publikováno v:
Università degli Studi di Padova-IRIS
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::29ff83ecf75980b565283e8ef33302cf
http://hdl.handle.net/11577/3283894
http://hdl.handle.net/11577/3283894
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2009, Vol. 21 Issue 1, p97-105. 9p. 1 Black and White Photograph, 3 Charts, 1 Graph.