Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"SIMÃO, SÉRGIO DOMINGOS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alvarenga, Tatiane Carvalho, de Lima, Renato Ribeiro, Simão, Sérgio Domingos, Brandão Júnior, Luiz Carlos, de Sousa Bueno Filho, Júlio Sílvio, Alvarenga, Renata Ribeiro, Rodrigues, Paulo Borges, Furtado Leite, Daniel
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture July 2022 198
Autor:
Rodrigues‐Silva, Ana Luisa, Lopes Gualberto, Patrick, Simão, Sérgio Domingos, de Oliveira, Izabela Regina Cardoso, Marucci, Rosangela Cristina
Publikováno v:
Journal of Applied Entomology; Nov2024, Vol. 148 Issue 9, p1049-1059, 11p
Autor:
CUNHA, MARIANA C. DA, TERRA, LAILA H., CAMPOS E SOUSA, PIÊTRA, VILELA, DAIANA R., OLIVEIRA, ANA LÁZARA, SILVA, JÉSSYCA S., SIMÃO, SÉRGIO DOMINGOS, PEREIRA, JOELMA, ALVES, JOSÉ GUILHERME L.F., CARVALHO, ELISÂNGELA ELENA N. DE, VILAS BOAS, EDUARDO V.B.
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Volume: 95, Issue: 2, Article number: e20201550, Published: 07 JUL 2023
This study aimed to develop and evaluate bread with the use of pulp and flours of pequi, in partial replacement of water and wheat flour, to develop a bakery product with good technological, nutritional and sensorial qualities. The pequi husk and pul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::bc2faef1812334b61a65a57235172a99
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0001-37652023000300501&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0001-37652023000300501&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santos, Tiago Antônio dos, Geraldo, Adriano, Machado, Luiz Carlos, Pelícia, Kléber, Simão, Sérgio Domingos, Vieira Filho, Javer Alves
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Animal Sciences, Volume: 36, Issue: 1, Pages: 41-47, Published: MAR 2014
Egg quality of semi-heavy laying hens fed on low protein diets (14.0% CP) and on different lysine levels is evaluated, while maintaining the same ratio of digestible amino acids / digestible lysine. Four hundred and twenty commercial strain Isa Brown
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::19e62d4adc3de7c3dcbc7e89948c0e8f
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1807-86722014000100006&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1807-86722014000100006&lng=en&tlng=en
Autor:
Geraldo, Adriano, Aurora Gomes, Karina Rodrigues, Fassani, Édison José, Bertechini, Antonio Gilberto, Simão, Sérgio Domingos, Nogueira, Filipe Soares
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Animal Sciences; Jul-Sep2014, Vol. 36 Issue 3, p285-290, 6p
Autor:
Cunha MCD; Universidade Federal de Lavras, Departamento de Ciência dos Alimentos, Caixa Postal 3037, 37205-012 Lavras, MG, Brazil., Terra LH; Universidade Federal de Lavras, Departamento de Ciência dos Alimentos, Caixa Postal 3037, 37205-012 Lavras, MG, Brazil., Campos E Sousa P; Universidade Federal de Lavras, Departamento de Nutrição, Caixa Postal 3037, 37205-012 Lavras, MG, Brazil., Vilela DR; Universidade Federal de Lavras, Departamento de Ciência dos Alimentos, Caixa Postal 3037, 37205-012 Lavras, MG, Brazil., Oliveira AL; Universidade Federal de Lavras, Departamento de Ciência dos Alimentos, Caixa Postal 3037, 37205-012 Lavras, MG, Brazil., Silva JS; Universidade Federal de Lavras, Departamento de Ciência dos Alimentos, Caixa Postal 3037, 37205-012 Lavras, MG, Brazil., Simão SD; Universidade Federal de Lavras, Departamento de Zootecnia, Caixa Postal 3037, 37205-012 Lavras, MG, Brazil., Pereira J; Universidade Federal de Lavras, Departamento de Ciência dos Alimentos, Caixa Postal 3037, 37205-012 Lavras, MG, Brazil., Alves JGLF; Universidade Federal de Lavras, Departamento de Ciência dos Alimentos, Caixa Postal 3037, 37205-012 Lavras, MG, Brazil., Carvalho EEN; Universidade Federal de Lavras, Departamento de Ciência dos Alimentos, Caixa Postal 3037, 37205-012 Lavras, MG, Brazil., Vilas Boas EVB; Universidade Federal de Lavras, Departamento de Ciência dos Alimentos, Caixa Postal 3037, 37205-012 Lavras, MG, Brazil.
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciencias [An Acad Bras Cienc] 2023 Jul 07; Vol. 95 (2), pp. e20201550. Date of Electronic Publication: 2023 Jul 07 (Print Publication: 2023).