Zobrazeno 1 - 10
of 840
pro vyhledávání: '"SILVA, J. K."'
Autor:
Barbosa, L. A., da Silva, J. K. L.
To analyze the transport of information or material from a source to every node of a network we use two quantities introduced in the study of river networks: the cost and the flow. For a network with $K$ nodes and $M$ levels, we show that an upper bo
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/0909.0028
Autor:
Wardil, L., da Silva, J. K. L.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Physics, vol. 38, no. 3A, September, 2008
We study the robustness and stability of the yeast cell regulatory network by using a general inhomogeneous discrete model. We find that inhomogeneity, on average, enhances the stability of the biggest attractor of the dynamics and that the large siz
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/0812.2174
A natural similarity in body dimensions of terrestrial animals noticed by ancient philosophers remains the main key to the problem of mammalian skeletal evolution with body mass explored in theoretical and experimental biology and tested by comparati
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/physics/0303074
Autor:
SILVA, J. K. B. da, ARAUJO, G. G. L. de, SANTOS, E. M., OLIVEIRA, J. S. de, CAMPOS, F. S., GOIS, G. C., SILVA, T. S., MATIAS, A. G. da S., RIBEIRO, O. L., PERAZZO, A. F., ZANINE, A. de M.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Este estudio tuvo como objetivo evaluar la ingesta, digestibilidad aparente, balance hídrico, balance de nitrógeno y rendimiento productivo en corderos alimentados con ensilaje de nopal asociado con forrajes tropicales. En el experimento se utiliza
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BATISTA, A. G., SILVA, J. K. da, CAZARIN, C. B. B., BIASOTO, A. C. T., SAWAYA, A. C. H. F., PRADO, M. A., MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Syzygium malaccens e is poorly studied regarding the bioactive compounds of fruits and leaves. The aim of this study was to determine proximate composition, phenolic compounds, carotenoids, and antioxidant capacity of the fruit parts and leaves of S.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::b7056479caad5db4e1574b2472218f49
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1066591
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1066591
Autor:
SILVA, J. K. da
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2018-03-22T00:33:00Z (GMT). No. of bitstreams: 1 CNPC2016UPA6.pdf: 10378777 bytes, checksum: c1a457877012ebb4b76028937cefb353 (MD5) Previous issue date: 2018-03-21 Tese (Doutorado em Zootecnia) - Universidade Federal Rural
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e7fd95991447bbca68c3dce3c103cad2
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1089553
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1089553
Autor:
SILVA, J. K., CAZARIN, C. B. B., CORREA, L. C., BATISTA, A. G., FURLAN, C. P. B., BIASOTO, A. C. T., PEREIRA, G. E., CAMARGO, A. C. de, MARÓSTICA JUNIOR, M. R.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
BACKGROUND: Grape juice consumption may prevent several chronic diseases owing to the presence of phenolic compounds, which have an important role in the reduction of oxidative stress. This study investigated the polyphenol content and antioxidant ac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fac04e40dd3d98c3e3930d3f0e6f3364
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1031428
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1031428