Zobrazeno 1 - 10
of 1 922
pro vyhledávání: '"SILK dyeing"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Noman Habib, Shahid Adeel, Muhammad Ibrahim, Fazal‐ur Rehman, Muhammad Naveed, Aamir Ali, Rony Mia, Rym Mansour
Publikováno v:
Energy Science & Engineering, Vol 12, Iss 11, Pp 5061-5077 (2024)
Abstract The global recognition of eco‐friendly products like plant‐based dyes is escalating, driven by their exceptional biological and Ayurvedic attributes. This study isolates colorants from mango turmeric (Curcuma aromatica) using ultrasonic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b2777adc45949cda0f75830ae415710
Autor:
Fazal‐ur Rehman, Muhammad Abdul Qayyum, Kinza Zainab, Shahid Adeel, Noman Habib, Rony Mia, Muhammad Imran, Sidra Nasir
Publikováno v:
Energy Science & Engineering, Vol 12, Iss 9, Pp 3718-3729 (2024)
Abstract The utilization of waste plant residues in useful work particularly as the source of green dyes in textiles is now a days welcoming by global community. In this study, brown bollygum chips (Litsea glutinosa) called tallow laurel has been exp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f55b4bdb954b42e8b447d8277d6459ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Noman Habib, Fatima Batool, Shahid Adeel, Muhammad Naveed, Aamir Ali, Rony Mia, Mohammed A. Assiri
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Green products such as plant tints are becoming more and more well-known worldwide due to their superior biological and ayurvedic properties. In this work, colorant from Amba Haldi (Curcuma aromatica) was isolated using microwave (MW), and b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f14ec60a7e1f4ac1b70c9ee43788c159
Publikováno v:
In Sustainable Chemistry and Pharmacy February 2024 37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.