Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"SHOBAYASHI, Megumi"'
Autor:
Ogura, Yuko, Shobayashi, Megumi
Publikováno v:
安田女子大学紀要 = Journal of Yasuda Women's University. 49:297-304
グルテンは、小麦などの麦類に含まれる蛋白質の一種であり、米国ではグルテンを含まない食品を「グルテンフリー(以下、GF)」と表示している。GFと表示された食品(以下、GF食品)
Autor:
Shobayashi, Megumi1, Mukai, Nobuhiko1, Iwashita, Kazuhiro1, Hiraga, Yoshikazu2, Iefuji, Haruyuki1 iefuji@nrib.go.jp
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Feb2006, Vol. 69 Issue 6, p704-710. 7p. 3 Diagrams, 3 Charts, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shobayashi, Megumi, Mitsueda, Shin-ichiro, Ago, Mariko, Fujii, Tsutomu, Iwashita, Kazuhiro, Iefuji, Haruyuki
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry; Dec2005, Vol. 69 Issue 12, p2381-2388, 8p, 1 Diagram, 1 Chart, 5 Graphs
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry; Jun2002, Vol. 66 Issue 6, p1328-1336, 9p
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry; May2002, Vol. 66 Issue 5, p978-985, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.