Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"SHITTU, Taofik"'
Publikováno v:
Agricultura Tropica et Subtropica, Vol 57, Iss 1, Pp 150-156 (2024)
The nutrient contents of a product can depend on the quantity of fertiliser supplied. An experiment was conducted at the Federal University of Agriculture, Abeokuta, in the tropical rainforest‑savannah transitional zone of southwestern Nigeria to d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a07e997da6e4ccda70ba37fee35f61a
Autor:
Adesuyi, Oluwafemi Emmanuel, Ismaila, Salami Olasunkanmi, Oyelami, Adekunle Taofeek, Shittu, Taofik Akinyemi
Publikováno v:
Technical Journal / Tehnički Glasnik; Dec2024, Vol. 18 Issue 4, p673-679, 7p
Autor:
Akinde, Halimat Afolasade, Sanni, Lateef O., Shittu, Taofik Akinyemi, Adegunwa, Mojisola O., Abass, Adebayo, Awoyale, Wasiu
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 5, p974-992, 19p
Autor:
Ibidapo, Olubunmi Phebean, Henshaw, Folake Olayinka, Shittu, Taofik Akinyemi, Afolabi, Wasiu Akinloye
Publikováno v:
In Scientific African November 2020 10
Autor:
Olatidoye, Olawale Paul1 waleolatidoye@gmail.com, Shittu, Taofik Akinyemi2, Awonorin, Samuel Olusegun2, Ajisegiri, Emmanuel Sunday3
Publikováno v:
Croatian Journal for Food Technology, Biotechnology & Nutrition / Hrvatski Casopis za Prehrambenu Tehnologiju, Biotehnologiju i Nutricionizam. 2020, Vol. 15 Issue 1-2, p17-26. 10p.
Autor:
OLATIDOYE, OLAWALE PAUL1 waleolatidoye@gmail.com, SHITTU, TAOFIK AKINYEMI2, AWONORIN, SAMUEL OLUSEGUN2, AJISEGIRI, EMMANUEL SUNDAY AKIN3
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science & Technology. 2020, Vol. 12 Issue 1, p11-19. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2009 23(8):2254-2260
Autor:
OLATIDOYE, OLAWALE PAUL1 waleolatidoye@gmail.com, SHITTU, TAOFIK AKINYEMI2, AWONORIN, SAMUEL OLUSEGUN2, AJISEGIRI, EMMANUEL SUNDAY AKIN3
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science & Technology. 2019, Vol. 11 Issue 1, p1-10. 10p.
Autor:
Adamu‐Governor, Oniovosa Leonard1,2, Shittu, Taofik A.2, Afolabi, Oluwatoyin Rebecca3, Uzochukwu, Sylvia Veronica Ajagugha4
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2018, Vol. 6 Issue 8, p2047-2055. 9p.