Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"SHAW, MARTIN L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Phytochemistry 2005 66(5):515-522
Publikováno v:
In Phytochemistry 2000 55(2):127-130
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lancaster, Jane E., Shaw, Martin L., Joyce, Meeghan D. Pither, McCallum, John A., McManus, Michael T.
We have purified a novel alliinase (EC 4.4.1.4) from roots of onion (Allium cepa L.). Two isoforms with alliinase activity (I and II) were separated by concanavalin A-Sepharose and had molecular masses of 52.7 (I) and 50.5 (II) kD on sodium dodecyl s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::b5eab22413b4770dc5685e14a4cddc55
https://europepmc.org/articles/PMC58963/
https://europepmc.org/articles/PMC58963/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meiyalaghan, Sathiyamoorthy, Latimer, Julie M., Kralicek, Andrew V., Shaw, Martin L., Lewis, John G., Conner, Anthony J., Barrell, Philippa J.
Publikováno v:
BMC Research Notes; 2014, Vol. 7 Issue 1, p777-783, 7p, 3 Color Photographs, 1 Diagram
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry; 2000, Vol. 24 Issue 5, p353-361, 9p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Nov1998, Vol. 78 Issue 3, p367-372, 6p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Mar1994, Vol. 64 Issue 3, p315-318, 4p