Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"SEVGIN, Nevzat"'
Autor:
ÖZKUL, Merve1, SEVGİN, Nevzat2, ÖZKUL, Mehmet1, NEGI, Neelam Prabha3, EYDURAN, Sadiye Peral4, YILMAZ, Birsen5,6, AKIN, Melekşen7 akinmeleksen@gmail.com
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture & Forestry. 2024, Vol. 48 Issue 4, p557-566. 10p.
Publikováno v:
In South African Journal of Botany November 2023 162:658-666
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sevgin, Nevzat1 nsevgin@gmail.com
Publikováno v:
Legume Research: An International Journal. Jul2021, Vol. 44 Issue 7, p798-802. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AKHOUNDNEJAD, Yelderem, KARAKAS, Ozgur, DASGAN, H. Yıldız, SEVGIN, Nevzat, GUNDOGDU, Gamze, TEMUR, Baki
Publikováno v:
Mustafa Kemal University Journal of Agricultural Sciences / Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi; 2023, Vol. 28 Issue 3, p522-535, 14p
Publikováno v:
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi; 2023, Vol. 60 Issue 1, p53-60, 8p
Autor:
Sevgin, Nevzat, Caner, Saime
Bu çalışmada Şırnak/Kumçatı, Şırnak/Kızılsu, Şırnak/Cizre, Mardin/Kızıltepe ve Mardin/Derik’ ten alınan genotipler Ayvalık ve Gemlik gibi önemli zeytin çeşitleriyle pomolojik ve yağ analizleri bakımından karşılaştırılmı
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3273::92de27b3e68e1de5ae9d70e64f9e57d0
https://hdl.handle.net/11503/1282
https://hdl.handle.net/11503/1282
Autor:
Sevgin, Nevzat
Crateagus aronia L. (Hawthorn) is known an important medicinal plant in the world, though not commercially cultivated. Hawthorns is consumed as a fresh fruit or extracted as medicinal purpose worldwide, therefore there is an excessive global demand f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3273::f1503eaa1ff29e027c53cdfaa84996a6
https://hdl.handle.net/11503/1521
https://hdl.handle.net/11503/1521
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 2010 126(2):88-94