Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"SEVDİN, Sezen"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering July 2018 229:65-71
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies August 2017 42:42-48
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Issue: 32 1162-1167
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Aflatoksinler, kuru gıda ürünlerinden, özellikle baharatlardan izole edilebilen kirleticilerden biridir. Kırmızı biber tüm dünyada en çok tüketilen baharatlardan biri olduğu için bu araştırma, sistematik bir derleme ve meta-analiz yard
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::5cdac0086fa13bd6ac6e889e2399e7e5
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/67030/1045487
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/67030/1045487
Publikováno v:
Issue: 31 268-274
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Amaç: Bu çalışmanın amacı, YouTube'daki diyabet ve beslenme ile ilgili videoların doğruluğunu ve kalitesini değerlendirmektir. Yöntem: "Diyabetik diyet" ve "şeker hastasının beslenmesi" anahtar kelimeleri kullanılarak YouTube'da arama
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::f39040f6a621febc945aa3cbbd45b423
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/66239/992770
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/66239/992770
Publikováno v:
Volume: 10, Issue: 3 398-404
Balıkesir Sağlık Bilimleri Dergisi
Balıkesir Sağlık Bilimleri Dergisi
Amaç: Bu çalışmanın amacı üniversite öğrencilerinin içecek tüketimi miktarları ve türünün vücut kompozisyonuna olan etkisinin değerlendirilmesidir.Yöntem: İstanbul Kültür Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Di
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::53ba2fe2712eea7570604866578bb112
https://dergipark.org.tr/tr/pub/balikesirsbd/issue/65911/944930
https://dergipark.org.tr/tr/pub/balikesirsbd/issue/65911/944930
Publikováno v:
Bezmialem Science; 2022, Vol. 10 Issue 4, p470-477, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.