Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "SERRONE, LUCIA"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
17
pro vyhledávání:
'"SERRONE, LUCIA"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Estrazione di licopene con CO2 supercritica da matrici biologiche preparate da bacche mature di pomodoro
Autor:
LENUCCI, Marcello Salvatore
,
CACCIOPPOLA, ALESSANDRO
,
DURANTE, MIRIANA
,
SERRONE, LUCIA
,
PIRO, Gabriella
,
DALESSANDRO, Giuseppe
,
Rescio L
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::634047519dd8d618ec24538c8b8e21b0
https://hdl.handle.net/11587/331422
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Preparation of biological matrices from red-ripe tomato berries for lycopene extraction with supercritical CO2Italian-Japanese Joint Symposium 'Natural products and functional foods, Salerno, Italy, pag. 41
Autor:
LENUCCI, Marcello Salvatore
,
CACCIOPPOLA, ALESSANDRO
,
DURANTE, MIRIANA
,
SERRONE, LUCIA
,
PIRO, Gabriella
,
DALESSANDRO, Giuseppe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::a2a55d96b0321a8f1657b8cb40597e96
https://hdl.handle.net/11587/331334
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Estrazione di licopene con CO2 supercritica da matrici biologiche preparate da bacche mature di pomodoro
Autor:
LENUCCI, Marcello Salvatore
,
CACCIOPPOLA, ALESSANDRO
,
DURANTE, MIRIANA
,
SERRONE, LUCIA
,
PIRO, Gabriella
,
DALESSANDRO, Giuseppe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::5c18e46878a532bb1d581c5b187f26b8
https://hdl.handle.net/11587/331342
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Stabilità del licopene nel processing di bacche di pomodoro e nella conservazione di prodotti del pomodoro
Autor:
CACCIOPPOLA, ALESSANDRO
,
DURANTE, MIRIANA
,
SERRONE, LUCIA
,
LENUCCI, Marcello Salvatore
,
DALESSANDRO, Giuseppe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::a13a3ac75462b83caced1869ab048632
https://hdl.handle.net/11587/331207
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Sintesi di carotenoidi in cultivar di pomodoro ad alto contenuto di licopene
Autor:
CACCIOPPOLA, ALESSANDRO
,
SERRONE, LUCIA
,
DURANTE, MIRIANA
,
PIRO, Gabriella
,
DALESSANDRO, Giuseppe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::8b0794187a2fa96a8b162b1b36c5b9be
https://hdl.handle.net/11587/301388
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Produzione di bioetanolo dai reflui dei processi di trasformazione del pomodoro
Autor:
DURANTE, MIRIANA
,
LENUCCI, Marcello Salvatore
,
CACCIOPPOLA, ALESSANDRO
,
SERRONE, LUCIA
,
PIRO, Gabriella
,
DALESSANDRO, Giuseppe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::809b29c32c6f8c7b0f6d13dae4cb570f
https://hdl.handle.net/11587/331221
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Attività antiossidante durante il processing di bacche di pomodoro
Autor:
CACCIOPPOLA, ALESSANDRO
,
SERRONE, LUCIA
,
DURANTE, MIRIANA
,
PIRO, Gabriella
,
DALESSANDRO, Giuseppe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::14fd31c726dd20068b7dd2ffbdd046b8
https://hdl.handle.net/11587/300653
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Carotenoids content in ripe raw and processed (sauce) berries of high pigment tomato hybrids7th World congress on the processing tomato & 10th ISHS symposium on the processing tomato, Tunisi, Tunisia , pag. 110
Autor:
LENUCCI, Marcello Salvatore
,
CACCIOPPOLA, ALESSANDRO
,
DURANTE, MIRIANA
,
SERRONE, LUCIA
,
PIRO, Gabriella
,
DALESSANDRO, Giuseppe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::b115a48451889fc5b6e7bf39192e5e5a
https://hdl.handle.net/11587/331395
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Preparazione di una matrice biologica da prodotti commerciali del pomodoro
Autor:
DURANTE, MIRIANA
,
SERRONE, LUCIA
,
CACCIOPPOLA, ALESSANDRO
,
PIRO, Gabriella
,
DALESSANDRO, Giuseppe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::ecee572f0ae2237c7eb456075c0ec01c
https://hdl.handle.net/11587/329430
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Preparazione di matrici biologiche da bacche di pomodoro
Autor:
SERRONE, LUCIA
,
DURANTE, MIRIANA
,
CACCIOPPOLA, ALESSANDRO
,
PIRO, Gabriella
,
DALESSANDRO, Giuseppe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::3241bb934a1be65482288dab37fe0043
https://hdl.handle.net/11587/115204
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
Další »
[2]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
6
Akademické články
Předmět
3
carotenoids
2
fruit
2
lipids
2
solanum lycopersicum
1
accumulation
1
alpha-tocopherol
1
antioxidant properties
1
antioxidants
1
beta-carotene
1
bioavailability
1
biology
1
carbon-dioxide
1
carotenoid
1
carotenoid biosynthesis
1
chemistry
1
chemistry.chemical_classification
1
chromoplasts
1
fatty acids
1
food
1
food science
1
fruit-development
1
horticulture
1
human health
1
hybrid
1
lines
1
lipoprotein particles
1
lycopene content
1
mutant
1
oleoresin
1
pathways
1
pigment
1
plant extracts
1
plant oils
1
plant proteins
1
plants
1
plastids
1
products
1
stability
1
storage
1
terpenes
1
tocopherols
1
tomato ripening
1
visual_art
1
visual_art.visual_art_medium
Vydavatel
2
american chemical society
2
wiley-blackwell
1
amer chemical soc
1
ishs
1
john wiley & sons
1
teodoro miano
1
universita degli studi di salerno
Publikováno v
2
journal of agricultural and food chemistry
2
journal of the science of food and agriculture
1
journal of agricultural & food chemistry
1
journal of the science of food & agriculture
Zdroj
11
OpenAIRE
2
Science Citation Index Expanded
2
MEDLINE
1
Supplemental Index
1
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......