Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"SERINE ENDOPEPTIDASE"'
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Yrjö Roos, Jaime Aguilera, Magdalena Andryszkiewicz, Daniele Cavanna, Silvia Peluso, Rita Ferreira deSousa, Francesco Pesce, Yi Liu, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 7, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The food enzyme subtilisin (EC 3.4.21.62) is produced with the non‐genetically modified Bacillus paralicheniformis strain AP‐01 by Nagase (Europa) GmbH. It was considered free from viable cells of the production organism. The food enzyme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5586049cd1f41c6b063085f7d99b84e
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Yrjö Roos, Andryszkiewicz Magdalena, Kyriaki Apergi, Silvia Peluso, Yi Liu, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 8, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The food enzyme subtilisin (serine endopeptidase, EC 3.4.21.62) is produced with the non‐genetically modified Bacillus paralicheniformis strain DP‐Dzx96 by Genencor International B.V. The food enzyme was considered free from viable cells
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6074a0a2be7e4c43a99033791d5893e2
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Lieve Herman, Yrjö Roos, Magdalena Andryszkiewicz, Cristina Fernàndez‐Fraguas, Yi Liu, Silvia Peluso, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 6, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The food enzyme subtilisin (serine endopeptidase, EC 3.4.21.62) is produced with the non‐genetically modified microorganism Bacillus paralicheniformis strain LMG S‐30155 by ENMEX SA de CV, now part of Kerry Food Ingredients (Cork) Ltd. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcf41d9db8b74b44a8a300ce6aeed19e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Clinical and Experimental Hypertension, Vol 41, Iss 8, Pp 717-725 (2019)
Background and Purpose: Human chymase (h-chymase) is a serine protease that forms local angiotensin II and has been proven to be related to onset of hypertension, arteriosclerosis, and post myocardial infarction cardiac remodeling. Since no chymase i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0537be9a6352404bbe79ba51765f271a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giuseppina Schiavo, Valeria Taurisano, Raquel Quintanilla, Anisa Ribani, Juan García-Casco, Rui Charneca, Valerio Joe Utzeri, Marie-José Mercat, Estefania Alves, Fabián García, Graham J Etherington, Samuele Bovo, Juliette Riquet, Danijel Karolyi, Christoph Zimmer, Ivona Djurkin Kušec, Federica Di Palma, Ana Isabel Fernández, G. Usai, Violeta Razmaite, María Muñoz, Yolanda Núñez, José Pedro Araújo, Martin Škrlep, Radomir Savić, J.M. Martins, Maurizio Gallo, Luca Fontanesi, Čedomir Radović, Mohamad Ballan, Cristina Óvilo, Riccardo Bozzi
Publikováno v:
Scientific Reports
Scientific Reports, Nature Publishing Group, 2021, 11 (1), pp.3359. ⟨10.1038/s41598-021-82956-0⟩
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Scientific Reports, 2021, 11 (1), pp.3359. ⟨10.1038/s41598-021-82956-0⟩
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Scientific Reports, Nature Publishing Group, 2021, 11 (1), pp.3359. ⟨10.1038/s41598-021-82956-0⟩
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Scientific Reports, 2021, 11 (1), pp.3359. ⟨10.1038/s41598-021-82956-0⟩
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
14 Pág. Departamento de Mejora Genética Animal
Coronaviruses silently circulate in human and animal populations, causing mild to severe diseases. Therefore, livestock are important components of a "One Health" perspective aimed to control t
Coronaviruses silently circulate in human and animal populations, causing mild to severe diseases. Therefore, livestock are important components of a "One Health" perspective aimed to control t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f6b923737d321c08ede829eb0a3948c2
https://hal.inrae.fr/hal-03143935/document
https://hal.inrae.fr/hal-03143935/document
Autor:
Érica S. Pontes, Márcio dos Santos Teixeira Pinto, Nathália Bastos Lima, Alanna Medeiros Botelho, Kátia Valevski Sales Fernandes, Antônia E. A. Oliveira, Rodrigo M. Lima
Publikováno v:
Crop Science. 59:2752-2762