Zobrazeno 1 - 10
of 85 556
pro vyhledávání: '"SENSORY ATTRIBUTES"'
Autor:
Klisović, Dora1 (AUTHOR) klisovic.d@gmail.com, Novoselić, Anja1 (AUTHOR), Brkić Bubola, Karolina1 (AUTHOR) karolina@iptpo.hr
Publikováno v:
Molecules. Dec2024, Vol. 29 Issue 23, p5497. 24p.
Publikováno v:
Journal of Consumer Marketing, 2024, Vol. 41, Issue 5, pp. 477-490.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JCM-11-2021-5016
Autor:
Naqvi, Sittara Noori1 (AUTHOR), Liaquat, Muhammad1 (AUTHOR) mliaquat@uoh.edu.pk, Kazmi, Abeer2,3 (AUTHOR), Sammi, Shella1 (AUTHOR), Ali, Amir4 (AUTHOR), Luna‐Arias, Juan Pedro4 (AUTHOR), Sherzad, Izzat Ullah5 (AUTHOR) izzatullahsherzad593@gmail.com
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p7751-7765. 15p.
Autor:
Mengistu, Degsew1 (AUTHOR) degsewhode@gmail.com, Getachew, Paulos2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p8220-8232. 13p.
Autor:
González, Andrés Felipe Ramírez1 (AUTHOR), García, Gustavo Adolfo Gutiérrez1,2 (AUTHOR), Polanía-Hincapié, Paola Andrea1,3 (AUTHOR), López, Luis Javier4 (AUTHOR), Suárez, Juan Carlos1,2 (AUTHOR) ju.suarez@udla.edu.co
Publikováno v:
PLoS ONE. 10/3/2024, Vol. 19 Issue 10, p1-20. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olha Kruk, Anatolii Ugnivenko, Dmytro Nosevych, Оleksandr Natalich, Mykola Gruntkovskyi, Iryna Kharsika, Oleksandr Androshchuk, Inna Stetsiuk
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 18 (2024)
The established correlations between subcutaneous fat thickness and the quality attributes of carcasses and beef are relevant for producers and the processing industry. The purpose of the study is to establish the characteristics of slaughter, chemic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36bd37e3cd5846db82c29b36a1efea1d