Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"SECCIA S."'
Autor:
Fattore, M., Montesano, D., Pagano, E., Teta, R., Borrelli, F., Mangoni, A., Seccia, S., Albrizio, S.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2016 53:61-68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
APICELLA, Antonio, CAPPELLO B, DELNOBILE MA, LAROTONDA MI, MENSITIERI G, NICOLAIS L, SECCIA S.
The release kinetics of monolithic drug delivery devices based on poly(ethylene oxide) (PEG) was investigated. Water soluble PEG's with molecular weights of 600,000 and 4,000,000 and two blends were studied. The water-swelling and dissolution charact
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3977::43a1e8f47ff3c2ec09e7d4e4e4b9dbe4
http://hdl.handle.net/11591/216918
http://hdl.handle.net/11591/216918
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a96191f15e022f7c9a68ff83f0745d2a
http://hdl.handle.net/11588/455352
http://hdl.handle.net/11588/455352