Zobrazeno 1 - 10
of 320
pro vyhledávání: '"SEC-MALLS"'
Autor:
Martin Nagl, Oskar Haske-Cornelius, Wolfgang Bauer, Florian Csarman, Roland Ludwig, Gibson S. Nyanhongo, Georg M. Guebitz
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 4, Iss , Pp 100223- (2022)
Refining of cellulose fibers is essential for reaching desired paper properties, yet highly energy demanding. Enzymes like endoglucanases (e.g. EndoC) are increasingly used to reduce energy consumption during pulp refining. However, prediction of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3659fcdebad447e8a596208fd0ba1e4a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jawhar Hafsa, Mohamed Aymen Chaouch, Bassem Charfeddine, Christophe Rihouey, Khalifa Limem, Didier Le Cerf, Sonia Rouatbi, Hatem Majdoub
Publikováno v:
Pharmaceutical Biology, Vol 55, Iss 1, Pp 156-163 (2017)
Content: Recently, low-molecular-weight hyaluronic acid (LMWHA) has been reported to have novel features, such as free radical scavenging activities, antioxidant activities and dietary supplements. Objective: In this study, hyaluronic acid (HA) was e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9843c8d3b0c745f69d5fb341c12987a5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 17, Iss 6, Pp 7169-7182 (2012)
In this study, the effects of frozen (−18 °C) storage time on molecular weight, size distribution, conformation, free amino groups and free sulfhydryl groups of gluten were studied by small-angle X-ray scattering (SAXS), multi-angle laser light sc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96878628b58d46c0adea0e7188aaa9ac