Zobrazeno 1 - 10
of 560
pro vyhledávání: '"SCREW SPEED"'
Publikováno v:
Materials, Vol 17, Iss 11, p 2625 (2024)
This study investigates the effect of extrusion screw speed and carbon nanotube (CNT) concentration on the thermal, mechanical, and electromagnetic interference shielding effectiveness (EMI SE) properties of Polycarbonate (PC)/acrylonitrile-butadiene
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc315988ff9c4f01aa0b56236b95946a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100072- (2022)
The effect of extrusion parameters like barrel temperature (100-150°C), screw speed (110-350 rpm) and feed moisture content (12-20% wb) on product quality of extruded products prepared from composite mixture was performed. Central composite rotatabl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29135aca21614dee8310298a440e7d6b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polymers, Vol 14, Iss 5, p 898 (2022)
Single-screw extrusion at high screw speeds is established nowadays since it allows for a high mass throughput at a comparatively small extruder size. Compared to conventional extrusion at low screw speeds, a considerable non-linearity in mass throug
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cee52b62664c4f979ac5b412d66f2ee3
Autor:
O.B. Oduntan, O.A. Koya
Publikováno v:
Research in Agricultural Engineering, Vol 61, Iss 1, Pp 35-39 (2015)
The effect of pre-processing conditions such as speed, die sizes and moisture content on durability of cassava flour was investigated. Densification of cassava flour was done by pelletizing the flour through die and it is necessary to determine optim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb527692ce454d818df233d7d909b6bb
Publikováno v:
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam. 16:64-71
Maize (TZSR-W-1 NARZO-20) and soybean (TGX1448) flours were used for the development of extruded products. The flour formulations were maize (46-52%), soybean (21-32%), and moisture content (16-26%). Central Composite Design (CCD) in Response Surface