Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"SCHOLZ, M. B. S."'
Autor:
TSUKUI, A., VENDRAMINI, P. H., GARRET, R., SCHOLZ, M. B. S., EBERLIN, M. N., BIZZO, H. R., REZENDE, C. M.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Made available in DSpace on 2022-05-17T13:19:19Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Food-Sci-Tech-2019-103-205-211-direct-MS-infusion-green-coffee.pdf: 979242 bytes, checksum: 52fa35b0ab6864c92e04dd7942fb4f0a (MD5) Previous issue date: 2019
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c48c8ac5d32089b4f16284b631ea0d3c
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1109820
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1109820
Autor:
Sant'Ana, G. C., Pereira, L. F. P., Pot, D., Ivamoto, S. T., Domingues, D. S., Ferreira, R. V., Pagiatto, N. F., da Silva, B. S. R., Nogueira, L. M., Kitzberger, C. S. G., Scholz, M. B. S., de Oliveira, F. F., Sera, G. H., Padilha, L., Labouisse, J. P., Guyot, Romain, Charmetant, P., Leroy, T.
Lipids, including the diterpenes cafestol and kahweol, are key compounds that contribute to the quality of coffee beverages. We determined total lipid content and cafestol and kahweol concentrations in green beans and genotyped 107 Coffea arabica acc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::ba986ad2852430c7f7fc359e2b5d6474
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010072002
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010072002
Autor:
IVOMOTO, S. T., SAKURAY, L. M., FERREIRA, L. P., KITZBERGER, C. S. G., SCHOLZ, M. B. S., POT, D., LEROY, T., VIEIRA, L. G. E., DOMINGUES, D. S., PEREIRA, L. F. P.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Lipids are among the major chemical compounds present in coffee beans, and they affect the flavor and aroma of the coffee beverage. Coffee oil is rich in kaurene diterpene compounds, mainly cafestol (CAF) and kahweol (KAH), which are related to plant
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b7a8d7a89e5c21bb50a54ab6f0223c57
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1068512
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1068512
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bozza, A., Tralamazza, S. M., Rodriguez, J. I., Scholz, M. B. S., Reynaud, D. T., Dalzoto, P. R., Pimentel, I. C.
Publikováno v:
International Journal of Pharmaceutical, Chemical & Biological Sciences; Oct-Dec2013, Vol. 3 Issue 4, p1242-1247, 6p